Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

10000 tl ye 2 .el arac arıyoruz..?

umutsuz13

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar engelli bi abimize arac arıyoruz b sınıfı ehliyeti mevcut olup böbrek nakli olmuş şimdilik uygun yollu bi araba arıyor eger aranızda 10000 tl ye kadar otomatik vites aracı olup satmak isteyen varsa mesaj atsın görüşelim iyi akşamlar.

Mercedes 190 dizel 2.5 vereyim.. engelli plakalı elden tertibatlı.. ama muayenesi bitik çekme plaka ile satış veririm.. zaten muayene cezaları af oldu.. araç muğlada

1985 model 370.ooo km'de resimleri eklerim ama dediğim gibi araç engelli plaka, alacak arkadaşın H sınıfı ehliyeti yok mu?

1996 model mazda lantis normal satışı yapılır spor 4 kapı 2 hava yastığı abs klima 14000 tl beyaz 139 binde

arkadaşım o fiyatlara sana tavsiyem toyota corolla 1.6 gl 1990/1992 model arasını tavsiye ederim fiyat ortalaması 8.000/ 12.000 tl arası sıkıntısız bir tane bul keyfine bak.
bende 1992 gl otomatik viteslisi var 4 yıldır yıllardır bir tek radyatörü değiştirdim yağına suyuna bak kolay kolay seni sanayiye götürmez.

önce Mobile.de sitesinden fiyat araştır öyle gir o işe tavsiyem...

kardeş fiyat 10 bin demişiz sen 14 bin lantis var diyosun neyse tavsiyeleriniz için tşk ederim

bende az fiyatla başladım ama içime sindi daha fazlasını verdim nasip bu işler...

Üst Alt