Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

10000000000 böyle telefon numarası olur mu ?

allexx

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
iyi akşamlar arkadaşlar bu bölümle alakası varmı bilmiyorum ama birşey sormak paylaşmak istiyorum : 10000000000 böyle tfl no olurmu ? bir yakınım bu nodan aranıyor ve yabancı dilde bişeyler söylenip tlf kapanıyor. nereye hangi ülkeye aittir . bilen varmıdır ilgilenen herkeze teşekür.

Swıtch-board operatör 1000 üzerinden arama yapılıyor ve amacsız gerı donusumu tr den mumkun olmayan aramalar bunlar ıtıbar etmeyınız (yurt dısında guzel bır dolandırıcılık yontemı tr de farklı nolar genelde bulgarıstan ve romanya kodlu. Uzerınden yapılıyor)

evet arkadaşlar cok sağolun , kıymetli zamanını ayıran herkeze cok teşekürler.

+359894890794 numaradan az önce bir cebi çaldırıp bıraktı.Sanırım yurtdışı Bulgaristan araması işin içinde üç kağıtcılık var.

arkadaşlar dollandırıcık okadar arttıki adamlar artık her yola başvuruyor dikkat etmek lazım

Arkadaşlar bu numara adı coşkun olan bir programdan arandığınızı söylüyor .D Bir arkadaşınız bu programdan sizi arıyor
(Nerden bildiğime gelince bu program bendede var hatta kendimi aradım bilgisayardan xD)

Üst Alt