Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

102, 10.02, 47 ve 78 kodları ile ÖTV'siz araç alabilir miyiz?

Vazels

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Herkese selam.ben 2015 yılında süresiz engelli raporu sahibiyim!

Yaklaşık 2 aydır dayım için rapor almaya çalışıyorduk,kendisi araç almak istiyor ve dün e rapor sistemine raporu düştü!Acaba bu rapor ile araç alabilinir mi? Ben aldığından beri sistem baya bir değişmiş,o da benden yardım bekliyor,bende sizden destek istiyorum açıkçası🙃

İlerleyen günlerde ehliyet yenileme işlemleri için(kendi adıma) sizlere sorularım olacak🙈

4opaixt.jpeg
[/url][/IMG]

evet ama engelli b sınıf ehliyet ile sen sürebilirsin.

H sınıfı ehliyetimi yenileme için,bu rapora göre hangi uzman bölüme sevk almalıyım?

Herkese merhaba
2015 yılında almış olduğum H sınıfı ehliyetimi yenilemek için eklemiş olduğum rapora göre aile hekiminden hangi uzman bölümüne sevk almam gerekiyor?ben sol bacak kemik tümörü yüzünden,hem ötv muaf aracımı,hem ehliyetimi hem de raporunu almıştım.
Şimdi ehliyet yenileme için sonuçta ortapedik engelli olduğum için,raporumda yazan dahiliye ve diğer bölümler için sevk almam gerekli mi,yoksa sadece ortopedi sevki mi almam gerekiyor?.bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var çünkü zaman ilerlemeden bu durumu çözmek istiyorum,yoğunlukları başlamadan!

1vzerau.jpeg
[/url][/IMG]

Aile hekimi karar veriyor orda ruhsal tedavi görüyor yazıyor eğer onun içinde ilaç tedavisi görüyorsanız aile hekimi psikiyatri yede görünmeni isteyebilir ilaç kullanmıyorsanız sadece ortopedi ye sevk eder

Cevap için teşekkürler,2015 yılında trafik kazası sonrası belli bir süre kulla mıştım şu an öyle bir durum yok..o zaman ortapedi uzmanlığa sevk gibi gözüküyor
bilgeadam

Cevap için teşekkürler,2015 yılında trafik kazası sonrası belli bir süre kulla mıştım şu an öyle bir durum yok..o zaman ortapedi uzmanlığa sevk gibi gözüküyor,iç hastalıkları da ehliyet için sanki gerek yokmuş gibi🤔

Aile hekimin hangi ilaç kullandığını hangi hastalıkları geçirmişsin görüyor ona göre değerlendirip yolluyor

Üst Alt