Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

102, 10.02 ve 78 kodlu ehliyet ile ÖTV'siz araç alabilir miyim?

furkan2763

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
komisyon raporunda bunlar yazıyor. 102. Ambulans, ticari araç veya resmi araç kullanamaz,10.02 Otomatik vites ,78. Sadece
otomatik vitesli araç kullanabilir ibaresi yazıyor ötv indiriminden faydalana bilirmiyim ne yapmam gerekiyor

Faydalanabiliyorsunuz ehliyet e göre bide özel tertibat hareket ettirici aksan yazılı bı raporunuz olması lazım diye biliyorum

o özel tertibathareket ettirici aksan yazılı raporu nerden alacam sadece sol ayaktan engelliyim otomatik araba olması yeterli degilmi

furkan2763

Otomatik vites engellilik halinde zaten özel tertibat sınıfındadır.

furkan2763

Raporunda sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatlı taşıt kullanması gerekir yazmalı

evet aynı ehliyet bendede var ve rapor açıklamasında _sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatlı taşıt kullanması gerekir_ yazıyor araç aldım

özcan bey ne yapmam gerekiyor maliyeye mi sorayım yoksam araba bayilerinemi bana yol haritası çizermisiniz size zahmet

raporunuzda acıklama kısmındaa bu yazı yoksa tekrar heyet engelli raporu çıkarmanız gerekmekte ve gittiğiniz zaman ,ehliyeniz olduğunu zaten fotokopi verirsin ötv için başvurduğunuzu söyleyin ve açıklma kısmında bu _-sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatlı taşıt kullanması gerekir-_ yazının olmasını belirtin en baştan.
raporunuz bu not yazılı çıkınca bayiyle görüşmeye gidebilirsiniz

Üst Alt