Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

102, 78, 32.01 ve 10.02 kodları ile ÖTV'siz araç ve ehliyet alabilir miyim?

may34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba
Sağlık komisyonundan yeni raporu aldım verdikleri kodlar sırayla yazıyorum 102 , 78 , 32.01, 10,02 ve karar kısmında "b engelli" yazıyor sadece bu belirtilen kodlarla ÖTV indirimden yararlanıp araç alma hakkım var mı ?

b sınıfı ehliyeti b engelliye çevirmek için nüfus müdürlüklerinden mi sağlık raporu ve raporumla işlem yapmam lazım yoksa emniyetten mi ?

102. Ambulans, ticari araç veya resmi araç kullanamaz
78. Sadece otomatik vitesli araç kullanabilir
32.01 Tek elle idare edilen kombine fren ve hızlanma sistemi
10.02 Otomatik vites

ilginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba;

Üstte belirtmiş olduğun ehliyet kodlarınla ÖTV İNDİRİMLİ araç alımında bulunabilirsin. Engelli raporunla uyumlu olduğu taktirde ehliyetindeki belirtilen kodlar, araç alımında herhangi bir problem kesinlikle olmaz.
32.01 Kodu; Engelli raporunda sağ ayakta kısıtlılığın belirtilmiş olması yeterli olacaktır.
Hayırlısı olsun senin için...

Engelli raporumda sağ ayakta kısıtlama ile ilgili bir madde yok uyumluluk engelli raporu ile sağlık komisyonun verdiği rapor ile olması lazım ? @35efe35

B sınıfı ehliyetimi nereden b engelliye çeviriyoruz sağlık komisyonundan aldığım rapor yeterli olacak mı farklı evrak veya sağlık raporu almam gerek mi ? @OturanBoğa @35efe35 rica etsem yardımcı olurmusunuz.

Sağlık komisyonundan raporumu aldım b engelliye çevirmem için hangi kuruma gitmem gerekiyor nüfüs müdürlüğüne mi ? ekstra sağlık raporu almam gerek mi? yardımcı olursanız sevinirim.

Üst Alt