Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

103. Katta Camdan Bir Balkon !

SERAFİM

Yasaklı Üye
Konular
141
Reaksiyonlar
2
AMERİKANIN EN YÜKSEK GÖKDELENLERİNDEN BİR TANESİNDE YAPILAN 4 CAM BALKON, 103.KATTA YAKLAŞIK 412 M YÜKSEKLİĞİNDE. SADECE 4 CM KALINLIĞINDA CAM BALKONLAR, YÜKSEKLİK KORKUSUNU YENMEYE BİREBİR…

Bence de ürkütücü o kadar yüksekte olmayı istemem

balkon camdan olduğu için ürkütücü
her an kırılacakmış gibi duruyor :) yoksa diğer türlü rahatım

o
yükseklikte insanın midesi kalkar

Chicago'daydı sanırım bu cam balkonlar. En çok gidip görmek istediğim yerlerden biri . Çok heyecan verici yahuuu :)

Çok yüksek ve cam mekan oluşu itibarı ile denge kaybı olur, ama dener miyim evet :)

Ne çıkarım,ne sevişirim (o kadar adrenalinle seviştiğimdende bişi anlamam çünki)nede kendimi atarım.ki ki ki

O yükseklikte çoğu insan kalpten gider :)

O zaman birinci katt görüşürüz ahhahahh

Bi keresinde birinci katta daire tutmuştum hiç iyi değil

ben de birinci kat istedim yükseklik korkusundan dolayı nasip olmadı 6 kat aldım her tarafını demirletttim balkon cam ...6 katta güzel de ..6 .katta oturdugunu hissteginde kötü oluyorsun birde aşagı tıkırtı yukarı tıkırt :D pek iyi olmuyor beee :D

Şu an bende altıncı katta oturuyorum ama çok memnunum.

Gözüm hep çok yükseklerde olmuştur ,altta kalanın canı çıksın derler unutma bu sözümü ,materyalist dünyada insanlar kişiliğine değil cebine bakıyorlar ,para tüm kapıları açıyor

konu başka yöne kaymış :) ama bende 6.katta oturuyorum ideal yükseklik bence :rolleyes: birde paranın bütün kapıları açtığı yöndeki fikrin de hemfikiriz :D

Cenab-ı hak vermiş mal mülkte ben sade yaşıyorum örnegin çarşı çıktıgmda kebab yiyecek :D param var ama gidiyorum gidiyorum döner yiyorum kesinlikle cimri faln degilim ama para da yetiştiremiyorum çok hızlı yaşadıgmdan olsa gerek .ve ayın 15 i gelince kaşına kaşına hesap yapıyıorm ...ha konu kaydı ya çekilelim kenara .103 katta sevişecekler vardı :D huyum kurusn karışmadan da duramıyorm kesin bir bilgiçlik taslayacamda yalnız yazılan mesajları günlük yaşıyor ve gördügümden dolayı her konuya bir tahmiveya yorum yapıyorum yA BENİM NE İŞİM VAR BEN SİYASETÇİ OLACKTIM

işte ne kadar cimrilik yaparsanız o kadar Allah böyle yok eder parayı ;)

valla cimri degilim çevredekilere çok yardım ettim dügünse -sünnetse -dogumsa hastaysa vs hep yardımcı oldum da ben nerde hata yapıyorum bilemiyorum şu var hergün mutlaka asıl işim yanında ekstra gündelik iş çıkıyor bu ay baktım 450 tl lik yakıt almışım duramıyorum durdurmuyorlar ...sonuç bu ..neyse nerde kaldık 1.kat iyidir be ..sfarim ve liljan .pencereyi açınca basket sahası çoçuk parkı çoçuk sesi gelir kamelyada oturanları seyredersin çaya davet edilirsin .6.katta balkona çınca ses gelmez el kol hareketleri ile anlaşrız yukarı ancak aşagıdaki ile yukarıdakilerin tıkırtılarını dinlersin :D

ben 1.katta oturamam fobim var cam önünden geçer durular :D çok ürkünç

benim de 6.kata fobim var :D heran aşagıya düşecek gibi o yüzden bütün her taraf demirli ev hayvanat bahçesine döndü.gören ne yaptınız balkonlar camlar her yer demir olmuş diyor .o güven veriyor birde 6.katta balkonda en güzeli kahvaltı yapmak ve yaz günlerinde uyumak yok mu sabırsızlıkla bekliyorum ...Alışacagız yapacak bir şey yok .1 .katta şimşek çakıyor pencerinin önünden biri geçiyor :D neyse sabah sabah iyi sohbetti teşekkürler kaymakamlıga gidecem gelcem sonra ieş gidecem gelecem kankiler yolumuzu gözler onlara yardımcı olacaz maçlar var onlara bakacam gece nba var mail atanlara cevap ders isteyenlee ders kim ne isterse cevap var saglıcakla kalın

konu başka yöne kaymış :) ama bende 6.katta oturuyorum ideal yükseklik bence :rolleyes: birde paranın bütün kapıları açtığı yöndeki fikrin de hemfikiriz :D
<<<<< Paranın egemen güç olmadığı bir dünyada yaşamak isterdim ama maalesef kötü zamanda gelmişiz dünyaya,insanlar birbirlerini mendil gibi kullanıp atıyorlar

<<<<< Paranın egemen güç olmadığı bir dünyada yaşamak isterdim ama maalesef kötü zamanda gelmişiz dünyaya,insanlar birbirlerini mendil gibi kullanıp atıyorlar

serafim yeni bir başlık aç sıkıldık değişik bişi olsun :)

Üst Alt