Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

11 yaşında 45 derecelik skolyoz için ameliyat..?

berna's

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba. kızıma pazartesi günü skolyoz tanısı konuldu. 45 derece ve ameliyat denildi. ben anne olarak bu ameliyatı istemiyorum. bu yaşta ve bu derecede ameliyat olanlar var mı veya başka bir iyileşme yöntemi mevcutmu? emre acaroğlu ameliyat öneren doktor. burak esendal dan ve ahmet alanaydan da randevu aldım. yaşanmışlık ve önerilerinizi bekliyorum.

tekrar merhaba. kimseden yanıt gelmedi :( azmi hamzaoğluna da götürsemmi ne dersiniz

Merhaba :) Abla öncelikle geçmiş olsun. kızınızın derecesi ameliyatlık. Derecesi 20 30 felan olsaydı yoğun egzersiz programıyla düzeltilebilirdi yaşıda küçük. ama malesef kızınızın decekerinde pek düzelme olmuyor diye biliyorum veya korse kullanabilirdi az daha az olsaydı derecesi azmi hoca iyidir özele imkanınız varsa tabiki. Devlet olsun diyorsanız da Şevki Erdem , Kamil çağrı köse gibi doktorlarımız var ancak devlette malesef sıra vekleme işide var

merhaba. kısa bir süre önce öğrenip kızımın hastalığı ile şok oldum. bir anne ne kadar toparlayabilirse kendini o kadar toparlayıp hemen ankara emre acaroğlu, istanbul mustafa özdemir ve ahmet alanay a muayene olduk. skolyoz 47 derece. belde 4 yerde ve hepsi 40 ın üstünde. muayene olduğumuz dr ların hepsi ameliyat dedi. üzülerek de olsa onayladım. Allah ın izniyle iyi olacak kızım hep dua ediyorum. dr bilgisi almak isteyen arkadaşlara ben hepsine güvendim. hepsi ilgili ve detaylı bakıyorlar. ameliyat için ahmet alanay a karar verdim. daha iyi diye değil. dr ların hepsi aynı derecede çok iyilerdi. sadece konum ve ulaşım bakımından ahmet beyde bizim için artıya geçti. evet pahalı bir operasyon ama kızımın sağlığı için değer. hepinize acil şifalar diliyorum. eğer konsültasyonlarda bir sorun çıkmazsa bu ay sonu ameliyat olacağız. dualarınızı bekliyorum. teşekkürler.
özelde ameliyat masrafı bilgisi isteyenler için skolyoz film ve grafiler 1.000 tl gibi tuttu. ankarada ameliyat 30.000- 40.000 tl , istanbulda 60.000-100.000 tl arası.

Geçmiş olsun hiç endişeye kapılmayın gittiğiniz doktor En iyilerinden biri :)

Bu rakamlar skolyoz için oldukça yüksek en azından istanbul için. Evet iyi doktorlar var ama ne yazıkki bulundukları hastaneye göre fiyatları değişmekte. Benim size doktor tavsiyem Hacı Kutlu iyi olduğu kadar bu kadar uçuk rakamlara da yapmıyor. Yakın arkadaşım asistanıdır kendisinin. Dilerseniz yardımcı olabilirim ama son karar herzaman sizindir.

Merhaba Berna Hn,
Duyduğunuz üzüntüyü çok iyi anlıyorum. geçmiş olsun. Umarım operasyon başarılı olmuş, kızınız iyileşmiştir. 9 yaşındaki kızım skolyozlu. İki ay önce öğrendik. Cerrahlar şimdilik sadece bekleyelim 6 aylık periyotlarla gözleyelim dediler. Bizim aklımıza yatmadı, fizik tedavi uzmanı hekim ile görüşüp terapiye başladık. Haftada bir saat. Henüz iki seans oldu. Gözlediğim bir değişiklik henüz yok. Bu arada tesadüfen sizin paylaşımınızı okudum. Beni deneyimleriniz konusunda bilgilendirir misiniz ? Nazik ilginize şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımla,

merhaba ebru hanım
çok geçmiş olsun çok zor süreçler. hem evlatlarımız hem bizler için.
kızımın operasyonu gayet başarılı geçti. dr hastane ve tüm çalışanlar bakımından doğru karar vermişim diye düşünüyorum. yoğun zamanlardan sonra ancak okuyabildim kusura bakmayın.
ameliyat dereceye ve çocuğun gelişimine bağlı oluyor. benim kızım 49 derece ile girdi. akciğer kapasitesi düşmüştü. şimdi çok şükür iyi. benim her gittiğim dr (omurga cerrahisi uzmanı ortopedi dr u) ameliyat dedi. o yüzden diğer yöntemler hakkında bilgim yok. ameliyatla veya sonrası ile ilgili sorunuz olursa yanıtlamaya çalışırım.
geç cevap yazdığım için kusura bakmayın ancak kendimize gelip bilgisayar karşısına geçtik.
umarım terapiyle düzelir kızınız.

berna hanım çok geçmiş olsun benimde kızım 12 yaşında ve skolyozu %50 bende ahmet alanayı düşünüyorum ameliyat ücreti muayene ve filmler hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim

Benim kızım henüz 2 aylık bizdede skolyoz var dogustan 38 derece egriliği var sol taraftaki omurların bir kacı olusmadıgı için kemik o tarafa egriliyo bende doktor arastırıyorum ankara olursa daha iyi olur kim var en iyilerinden

2012 senesinde Emre Acaroğluna ameliyat oldum bugüne kadar hiç bir sıkıntım olmadı 15 yaşındaydım olduğumda doktor önerisi sadece benimki inşallah kızınız sağlığına kavuşur

Cok saolun dua edin nolur vücüdünu alcıya alacaklar derecesi cok yüksek moralım alt üst oldu daha cok kücük ama vücüdunda belli oluyo

Şifayaren Morali tabi bozuluyor insanın ama ne kadar güçlü olursanız ikiniz için de süreç daha iyi geçiyor. Ankara için dr sormuşsunuz. Emre Acaroğluna da götürmüştüm ben ilk teşhiste. Onu da tavsiye ederim. Şehir Ankara ise.Zaten Ahmet Alanay ve Emre Acaroğlu ayn ekipte çalışmışlar. Daha sonra ahmet bey istanbula gelmiş.
filixz Çok geçmiş olsun. Muayene Ücreti 550 tl Maslak acıbademde. Sigorta veya başka özel şartlarınıza göre değişiyor.indirim yapılabiliyor. Film yaklaşık 1000 tl. O da eğer özel sigortanız varsa poliçenize göre % kaç anlaşmanız varsa o kadarı düşüyor.

Bilgilendirdiğiniz için cok teşekkür ederim emre acaroğlunada götürcem Allah nasip ederse inşallah ama Ahmet beye gitmeyince içim rahat etmicek sadece skolyoz degil baska sıkıntılarımızda var dogustan olunca en zoru işde sizin yerinizde olmak isterdim inanın daha simdiden 38 derece egriliği 2 aylık bebek boynuda etkileniyo mr cekilecek omuiliğinde sıkıntı varmı yada omurgada ayrıklık varmı diye sonucları alıp hemen götürcem Ahmet alanaya inşallah sonumuz hayır olur dua istiyorum hepinizden allahım bütün hastalara acil şifalar versin inşallah

Üst Alt