Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

11 Yaşındaki çocuk için akülü sandalyeyi devlet ödemiyor mu?

boodi

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
0
sadece sırt kısmı katlanabilir olsada yeter ...........akülerinden ayırıp komple katlamadan statıon wagon araca sığabilmeli bir sandalye önerirmisiniz bana

doktorumuz akülü sandalyeyi yazabileceğini ancak bunun geri ödemesinin devlet tarafında yapılamayacağını söyledi nedeni ise hastanın 14 yaşından küçük oluşuymuş bu nekadar doğru acaba bilğiniz varmı

not.....akülerini sökmeden sadece sırtını katlanır olması gerekiyor

akülü sandalyelerin akülerini sökmeden arabaya koymak çok zordur akülü araçlar çok ağırdır 4 kişi anca kaldırabilir akü sökmek problem değildir

bu iş için arabamı değiştirdim ve sandalyeyi yüklicek bir vinç sistemi yaptım makina imalatçı olmanın avantajını kullandım yani yükleme sorunu ortadan kalktı

SGK bu konuda ayak diriyor! Ama şurada bir üyemiz çocuğu için akülü sandalye ödemesi aldığını yazmıştı: http://www.engelliler.biz/forum/sos...sandalye-odemesi-yapmayan-sgk.html#post937668

Şu akülü sandalyelerin sırtı katlanıyor. Başka marka ve modeller de vardır belki, ama bildiklerim bunlar:

Merits JT-110 Akülü Tekerlekli Sandalye

Van Os Excel X-Power 5 Akülü Tekerlekli Sandalye

Sermax M200-C Akülü Tekerlekli Sandalye

Belmo BL101 Katlanabilir Model Akülü Tekerlekli Sandalye

Üst Alt