Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

11 yıldır kanal için Starkey kullanıyorum. Yeni cihaz ne önerirsiniz..?

Muzo

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
1
Selam arkadaşlar, %85 kaybım var şuan kanal içi starkey kullanıyorum 11 yıl oldu kullanıyorum... artık değiştirmenin zamanı geldi.. marka ve cihaz özellik fikirlerini bekliyorum...

naber, nassin muzo gorunmeyeni:eek:sagir diyom diye beni siteden kovcalar bilesin:pbu insanlar hem kulagi duymaz, hemde sagir dedirtmezler yaa.
85 db kaybinla kulak ici kullanmakta direnip neden sagiri oynuyosun. kulakarkasinin zamani gelmis. oticon chiliyi dene.

merhaba teşekk
rler iyim. baya uzun zaman oldu haaa görüşmeyeli yaw şaka edeyimd edim öyle yazdım :D evet 85 çıkıyor bu aralar verim düştü ee 11 sene götürdü bizi sorunsuz mazallah

yazdigin baslikta sagirlar buraya yazdigindan oyle yazmistim bende. modetor layik gormemis kulagimiz duymasada sagirligi bize anlasilan:eek:
11 yilda senden parca olmus emektarin. baska cihazin cok iyi bile olsa zor begenirsin ben gibi.

Yeni cihaz için önerileriniz lütfen Widex mi simens mi?

selamlar,
widex süper 220 yi denedim sesleri yüksek veriyor ama anlaşılırlığı zayıftı.

birde simens ugradım ama deneme yapmadılar. simens micon 7 tavsiye ettiler fiyat 48 kanal 6500
widex süper 220 fiyat 2900 dediler..
siz ne tavsiye edersiniz?
kayıbım ileri decere

Cihaz değil, uzman seçeceksiniz.
Antep'te İdeal İşitme Merkezi vardır. Bir deneme yapmanızı öneririm.
Benden de selam söyleyin..

Tamam oraya ugrayacagım teşekkürler

Muzo;
starkey hangi modeli kullanıyorsun? bende de ileri derecede bende alacağım daha alamadım.
cevabını rica ederim.

Üst Alt