Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

11 yılı aşkındır süren davamın hızlanması için BİMER'e nasıl bir yazı yazmalıyım?

SanalHayat

Üye
Konular
89
Reaksiyonlar
9
merhaba arkadaşlar benim 11 yıla aşkındır süren davam var...benim davamın sonuçlanmasını bekliyorum karş taraf çok zengin hahkeme sürekli erteleniyor...neyse sormak istediğim ben kaza yaptığımda sigortasızdım onlar inkar ediyor çalışanımız değil diye...bizde iş kazası diye sgk ya baş vurduk müfettiş geldi ben şahid gösterdim müfettiş iş kazasıdır diye yazıcam zaten herşey ortada ama komisyon ne karar verir bilmiyorum dedi şimdi sgk ya evrakları vereli 3 ya odu daha sürecekmi acaba %80 ağır özürlü evet rapurumu falaan hepsini verdim sizce beni tekrar hastaneye gönderirlermi...

Asıl konu ben maduryetimi berilmek için bimere yazı yazmak istiyorum işlerin hızlanması için bana dilekçe örneği gibi bir yazı hazlarsanız bende allah razı olsun derim anca teşekkürler...

Türkiye `deki adelet sistemi 11 yıl dava mı sürer demeyin sürüyor çünkü , birde buna zaman aşımı ekleyip davanın düşmesini isterler.

mağdur olan benim ben bazen 1 tl nin hesabını yapmak zorunda kalıyorum ama karşı taraf zengin milyon dolarlık arabalarla geziyor ben ise kırık olan tekerlekli sandalyemi yapamıyor durumdayım adamların iş yerinde kaza yaptım suçlu gibi görünüyorum....

Kardeş benim davam 7 yıldır sürüyor bende mağdur oldum ama adalet sistemi bizde işlemiyor. Hakim zaman aşımına uğradı diyor bana ve tazminat alacağım adamlarda zaman aşımından mal kaçırmaya kalkıyorlar . Ben bimere yazdım ve duruşmada hakim beni şikayet etmişsin dedi sizi değil sistemi şikayet etmek istedim ben dedim 7 senedir bir dava sonuçlanmazmı dedim. Senin anlayacağın benim ne hakimlere ne avukatlara nede adalet sistemine güvenim ve inancım kalmadı.

yaşadıklarınıza benzer olayın mağduruda benım Allahın adaletine bıraktım...

Üst Alt