Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

110 derecelik skolyozum var. Bursa'da iyi bir doktor önerir misiniz?

Konular
27
Reaksiyonlar
0
bursalıyım 110 derece skolyoz eğriliğim var geçen gün istanbulda özel bir doktora gittim ve mutlaka skolyoz ameliyatı olmamı söyledi ist.uzak ve maliyetli olacağından bursada bir doktor araştırıyorum varsa gittiğiniz bi doktor ameliyat öncesi ve sonrası ile tecrübelerinizle beraber yazarsanız sevinirim

Merhaba kardeşim ben bir kas hastasıyım ve 16 yaşında skolyoz olduğum ortaya çıktı.4 yıldır doktorlar masadan kalkamazsın diyerek ameliyattan korkuttular ve ameliyat edecek doktor bulamadık.Yaklaşık 20 doktor gördü beni yalnızca 3 tanesi ameliyat etmek istedi onlarda çok fahiş fiyat istediler ve bende hiçbir ağrım sızım olmadığı için ameliyat olmadım bekledim.Önceden 50 dereceydi bu 4 yıl içinde 75 derece oldu ve akciğerlerim sıkışmaya başladı oksijen ve bipap cihazları kullanmaya başladım geceleri o cihazlar olmadan uyuyamıyor ve seyahat edemiyordum.Ayrıca kas hastalığımda çok rahatsız ediyor beni biraz hafif bir kas rahatsızlığım var ama ister istemez sıkıntı oluyor.Bu yıl yeter artık dedim ameliyat çok çok riskli olmasına rağmen ne olacaksa olsun bitsin dedim akciğerlerim %30 çalışıyor ve ameliyat için yetersiz olduğu söylendi.Ameliyat olursamda çok riskli bu akciğerle,ameliyat olmazsam eğiklik daha çok artacak buda riskli bir durum anlayacağın iki tarafı keskin bıçak gibi.Mart ayınca başladım dr araştırmasına ve çoğu dr yine korkuttu ağrıdan hiç durmadan bağırırsın 2 hafta dediler ses tellerin kopar bile dediler.Ama ben mecburdum ameliyat olmayı kafaya koymuştum.Özel bir hastanede bir dr ismi verdiler ismini ben vermeyeyim 450 bin tl gibi bir fiyat istediler bende düşündüm bu adamın eli çok iyiymiş herkes öyle söylüyor hatalı ameliyatı yokmuş bana bu canı ve bu bedeni veren Allah yine O alacak bu kadar para isteyen bir adama ameliyat olmak akıl işi olmadığını düşündüm ve başka bir dr buldum ve nisan ayının son haftası ameliyat oldum ameliyat çok süper geçti ameliyattan sonra ne ağrım ne sızım olmadı 3 gün yoğun bakımda kaldım enfeksiyon kapmamak adına 3.gün çıkar çıkmaz yürüdüm bugün ameliyat olalı 25 gün oldu hiç bir sıkıntım yok sadece sırtım kazık gibi bir ağırlık var üstümde kendi ihtiyacımı karşılayacak kadar iyiyim çok şükür ameliyat olduğuma pişman değilim 1 saat kadar oturursam biraz belim ağrıyor oda yavaş yavaş geçiyor Allah herkesin yardımcısı olsun korkulacak birşey yok herşeyi Allah'a bırak Ondan en hayırlısını iste inşallah iyileşirsin.Kusura bakma bursalı değilim dr tanıdığım yok.

bursa da ufuk aydınlı var. ama o özelde çalışıyor sanırım Siz istanbulda pendik eğitim ve araştırma hastanesinde Kamil Çağrı Köse var çok iyi bir doktordur onu tavsiye ederim

bursa doç dr burak akesen

öncelıkle merhaba ben 24 yaşındayım 110 derece skolyozum var 3-4 doktor gezdıkten sonra uludağ üniversitesinde bulunun doç dr burak akesen hocama ameliyat olmaya karar verdım acaba tanıyan duyan arkadaşlar varsa görüşlerinizi veya tecrübelerinizi yazarmısınız saygılarımla...

Doç.Dr. Burak Akesen'e ameliyat olan var mı?

Merhaba kardeşim öncelikle hepınıze buyuk gecmıs olsun ben 2009da bursa tıp fakultesinde Prof dr ufuk aydınlıya amelıyat oldum sana onu onerebılırım suan medicabilde ozel olarak calsııyor. benım amelıyatımı ufuk hoca yaptı Allaha bınlerce sukur olsun Hala bir problemim yok Bence sende ufuk hoca ıle bır gorus

boyalıcalı

Çok geçmiş olsun öncelikle ameliyat oldunuzmu acaba merak ettim kızımı götürdüm bende Burak hocaya ameliyat dedi ama çok tereddutteyim özel hastanedemi yaptırsak yoksa devlet hastanesimi hangi doktor kafamiz çok karişik sonuçta riskli bir ameliyat sizin ameliyatiniz nasıl geçti iyileşme sureci nasıl oldu bilgilendirirseniz çok memnun olurum

Üst Alt