Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

12.000 TL'Ye 1600 Motor Araç Önerisi..?

efon2

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 1600 cc Otomatik Vites Araba Almak İstiyorum.
Bütcem Zayıf Max 15.000 18.000

Bu Fiyat Aralığında Araç Önerilerinizi Bekliyor Olcam.
Sizce Yurtiçimi Yoksa Yurtdışımı Ucuza Alınabilir.

Daha Hiç Araç Deneyimim Yok Ehliyetimi Alalı 1 Sene Oldu.
Kdv Ve Ötv İndirimi İle Bizlere Yönelik HangiAraçlar Gider.

Şimdiden Herkese Teşekkür Ederim

Son düzenleme:
Kardeşim 10 12000 liraya ÖTV indirimli sıfır araç alamazsınız zaten ama ikinci el Clio yada Opel Corsa önerebilirim

o paralara ÖTV indirimli araç alamazsın onu unutacaksın bir kere.... ancak o paralara temiz bir 2.0 motor opel vectra alabilirsin ki tabiri yerindeyse TANK gibi kullanabilirsin 8 yıl opel vectra 2.0 16 v araç kullandım OTOMATİK vites klima otomatik çift Air Bag + ABS + Traction Control + Tam Yol Bilgisiyarı (yağ, su, her hangi bir arıza vs. hepsini gösterir) mevcut B kasa vectra nın motoru 5000 devirde 240 - 250 Km/h hıza ulaşabiliyor bunun nedeni de 3000 devirlerde maksimum torka ulaşması bende 1997 model olanı vardı Mercedes AMG kovalıyordum 240 larıda çok rahat gören bir makinadır. Otomatik şanzıman çok verimlidir Sport modu ve Kar modu ile keyifli sürüşler yaşatır ah ilk çıktığı 1996 da hastasıydım o dönem çıkan passat tan daha çekici bir araçtı. o paralara alabileceğin en iyi arabadır

Arkadaşlar sıfır araç piyasası 30.000 liradan başlıyor. ikinci el almayı düşünseydim çoktan almıştım bile.
Beni perişan etmeyecek elim ayağım olacak otomatik vitesli bir araç almayı istiyorum. para kolay kazanılmıyor sonuçta
hadi biraz daha bütceyi zorladım diyelim kdv ve ötv indirimiyle 15-20.000 liraya alamam mı ?

Mümkün değil.ötv deki indirimi herkes iyi sanıyo.biz engellilere sanıolarki bedava ama o ötv den yararlanmak için 0 araba almak zorundasın ve bunun içiçn en az 30000 olması lazım elinde.ev dolayısyla 0 arabayı askıya aldım.mitsubishi carizmalara bak derim.otomatik sunrof ii olanları var ama km leri çok yüksek aylardan beri arıom bende.

önerim honda civic... ford fiesta

v ve ötv için renaunt yada woswagene git avantajlı markalar bunlar...

Üst Alt