Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

12.10.2011'de özürlü maaşına başvuru yaptım. Hala bir sonuç alamadım?

SAVAŞ75

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 12.10.2011 tarihinde %90 raporumia mal müdürlügünden özürlü maaşı için başvuru yaptım ama hala evrak takibinde kayıt görünmüyor baş ka nereden araştıra bilirim yoksa bu kadar uzun sürmesi normalmı ?

benimde 6 ay oldu halen 2022 evrak takipte gözükmüyor ...

arkadaşlar normal bu durumlar ben 2006 da başvurmuştum 2009 gbi geldi o zamanın parası 6 milyar 200 toplu para almıştım.bazen raporlar kabul edilmiyo tekrar heyet falan filan bide kurumlar arası yazışma eklenince süre uzuyo.. ha belki aksilikler beni bulduda 3 yılda geldi daha erken maaşı bağlanan arkd var ama toplu para çooook işime yaradı

uzun lafın kısası maaşlar birikiyo içerde acil ihtiyaç yoksa stres yapmayım :)

ALO 150 BİMER'i arayın ve 2022 aylıgınızın baglanma sürecinin hızlandırılmasını talep edin. Ayrıca BİMER'e dilekçe yazarak sürecin hızlandırılmasını talep edin.

2022 maaşım onaylandı online hesapta görünüyor 144 ü aradım teblikatı beklemelisin de

Merhaba arkadaşlar 2022 maaşım onaylandı online hesapta görünüyor ama 144ü aradım çekemessin teblikat gelmesini bekleyeceksin dedi doğrumudur teblikat gelmeden çekemezmiyim ?

bende online işem tutarı gözüküyor çekemez miyim ev adresime bişimi gelmesi lazım yoksa banka gidip çekebilir miyim bilmiyorum bugün gördüm

144 dü aradım bende evinize evrak gelicek dedi 15 inden sonra bankaya bakıcam geçengün yine aradım 144 4,5ay sürer dedi sasındım ne diyeceyimi iyide simdi napayım ben:confused:

Bankaya gidip kontrol ettirebilir, gelmise nüfus cüzdanınızla çekebilirsiniz. Hesaba yatan para 1 ayda çekilebilir hale gelir. Öyle 4-5 ay beklenmez.

Üst Alt