Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

12 bin - 14 bin TL bütçem var. Araç tavsiye eder misiniz?

zazaca

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
1
merhaba arkadaşlar normal şartlarda ben diabet engellisdi olduğum için normal bir araç alacağım 12000 tl bütçem var ne tavsiye edersiniz bu 14e de çıkabilir karttan çekerim ne diyorsunuz ne alayım parçası ucuz az yakan araç tavsiyeleri nelerdir teşekkürler

Kardeşim toyota yaris yada avris e bakbilirsin

Engelli indieimi %68 olmuş haberiniz olsun

Birazda kredi çekersiniz sıfır alırsınız

ZERYAM;
yüzde 68 derken ?

40 bine satılan aracaı kaça alabiliyoruz ?

%68 nereden çıktı herkes bişe uyduruyor. kardeşim ötv % 45 ise indirimde o kadar. 40.000 araçta 26.500 civarı yapar

amma sallayan varbe kardesım bılen bılmyen herkes bısey yazıyo 40000lık araba 12000e gelıyo zeryam gore. neiçiyonuz kardesım bısede soyleyın.:cool:27500 e gelır suskun..

evet doğru mustafa ben dikkatli bakmadan 26500 yazmışım pardon 27500 yapıyor

arkadaşlar benim indirim hakkım yok malesef :D
keşkeydi ama bütçem sınırlı zaten ben reno tercihim öncelikli ama fiyatlar uçmuş durumda bütçeme göre satan satılan bir araç varsa PM atsın görüşelim selamlar
ZERYAM;

songül bu fiyata satılık varmı sence :) ben bulamadım varsa pm at görüşeek:)

2000 Model Mitsubishi Carisma 1.6 kullandım yurtdışından araç getirmeseydim kesinlikle satmazdım. Tavsiye ederim ama 1.6 olanları. 1.8 GDİ ler sıkıntılı olabiliyor.

[FONT=arial]En uygun araçlar bunlar gibi görünüyor.Malesef daha altına bir araç yok..
Chery Kimo 16 900
Fiat Palio Sole 19 000
Geely Echo, 18.490
Tata’nın Vista modeli, 22 500 tl
Dacia Sandero 26.500
tata manza 26.500
Chevrolet Spark 27.800[/FONT]

reis;

kardeşim bu araçların yakıtı ve yedek praçası nasıl ben en az 5 yada 10 sene bineceğim 99 yada 2000 modelleri benim bütçeye uygun km renove fiattaki gibi 600 700 bin km gidermi bu aklıma yattı

diğer arkadaşlar ne der fikire acaba parasızlık ne kötü ya

ugir;

uğur kardeşim senin modeller bütçeyi çok aşıyor malesel clio bulsam penir ekmek gibi kazasız 2004 sonrası 13-14 tl alırım klimalı olanı

sıfır araba için en idealleri bunlar malesef...keşke imkan olsada daha iyilerine binsen..

Selam,
3-4 yaşından sonra aracın ne marka olursa olsun sorunlar başlar, bundan kurtuluş yok. Peki ne alınabilir derseniz sizinde belirttiğiniz gbi clio uygun olabilir fakat 13-14 liraya alacağınız clio'ya da minimum 1000-1500 TL haracama yapmanız gerekir. Ben yerinizde olsam ayağımı yerden kesecek bir şahin alır binerim. 5-6 liraya temiz bulunabilir. tüp de vardır muhtemelen. parçasınında çok ucuz olması cabası...

galiba öyle yapacam yada borçları çoğaltıp 2009 20 tlye bir clio var onu düşünüyorum yada tipo benzeri şahin gibi bişi alacam yada yürümeye devam edecem bakalım nolacak :)

engelli indirimim yok diye yazdım ama bazı arkadaşlar hala öyle alacağını zannediyor sıfır araba fiyatı yazıyor canı gönülden bende isterim ama malesef bütçe batak durumda en iyisi beklemek olabilir bilemedim ki

bulamadık hala temiz bişey fiyatlar çok tuzlu ya 10000 tl peşin gerisi taksitle sıfır bişeye yazılsak nasıl olur acaba

Yaz mevsimi geçince almalısın yaz bitimi ikinci el araç fiyatları düşebiliyor.

mrb arkadaşlar
bugün reno symbol 2007 bir araç buldum bej rengi 137000 km benzin lpg li araçta neyi kontol etmeliyim ne sordurmalıyım 5664 e sordum fiyatı yok bir kazası var yazıyor bu pert kaydı vs vs nerden sorgulayabilirim bel altı boya var dedi ama değişen yok dedi yarın ustaya göstereceğim bunların 8 valf veya 16 valf hangi modeli iyidir arkadaşlar acil yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim

Motor testine götür arabayı sonrada deneme sürüşü yap, boyasına iyi bak başka neye bakacan ki fiyatı uygun ve hasar kaydı yoksa.
Motor testinin adı dyno testi.

bLaCkRaCe;

yarın bunları testlerini nerde yaptırabilirim bilen varmı sultanbeylide araç reno servisleri pazar günü çalışıyormu acaba kaç paraya bakarlar serviste birde
tramer sorgulamasında 1 kaza çıkıyor ondada ücret yazmamışlar
bunlarda donanım standartmı farklı olanları varmı klima abs vs vs
çamurlukta bir çatlaklık var ama belden altında boya var dedi fiyat 16000 tl ye anlaştım

8 yada 16 valf olayı farkı renoda bu modellerde ne demek acaba 1.4 modeli var 1.4 Authentique modeli var 1.4 Dynamique modeli var 1.4 Expression var amma çok çeşidi varmış benim baktığım hangi modeli acaba hangisi tutuluyor acaba

ya bu pert kaydını varmı diye nerden sorgulayabilirim

ustayla gittik baktık usta anında u dönüşü yaptı yazık değilmi parana buna para verilmez dedi döndük geldik

broadway öneririm az yakar 2000 2001 modellerde alabilirsin

arkadaşlar bana ***megane 1 -2001- 2003 model 1.6 16 valf kazasız parça boyalı olabilir ---

**2005 2008 arası km si az 120000 km benzinli tüplü olabilir temiz reno symbol clio

*1999 yukarısı 1.6 temiz europa klimalı

bu modellerden elinde tanıdığında çevresinde varsa haber verirse satın almak isterim teşekkürler

araç aldım nasıl sizce alınbilirmi

mrb arkadaşlar ,
bu gün internetten reno europa 1.6 enjeksiyonlu 1998 model 117000 km de klimali muayeneli 2016 ya kadar tüp yok lastikleri iyi ama biraz arkadan bagajda eğrilik var kazası olmuş adam bilerek yaptırmamış az olduğu için görülsün diye 12750tl aldım nasıl pahalımı adam alize dedi ama alize yamıyordu arabada rne yazıyordu bu alize oluyormu bunlarda ruhsatta yazarmı bilen varmı bana yardımcı olabilecek parça lazım galiba arka farları kırık camları var nerde ucuz onlar arka kapı kilitleri yok bunları nerde yaptırabilirim uydukentte pendik te
ustaya baktıdım motora baktı iyi dedi yağ kaçırıyor az dedi önde kazası yok dedi kaportası iyi sayılır modeline göre dedi ne dersiniz alınırmı

ben sana satıyım az yakan bir araba ozelden ulaş

bu modelde tüpsüz araçta tüp taktıracam ve bazı arka kapı kiliti mandalı ve arka stop lambası camları kırık bunları nerde yaptırırım ucuza parça nerden alırım ucuz bana araç hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar varmıdır bizde selamlar

Son düzenleme:
Üst Alt