Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

12 senelik memurum. %90 raporla emeklilik şartlarım nedir?

marji

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
benim %90 özür raporum var 12 sene memuriyet de çalıştım sgk dan malulen emekli olamıyormuşum ankaradan yada afyondan emekli sandığına bağlı malul emekli olabilecekmişim. bu konuar da bilgisi olan varmı?

kaç yıl memur kaç yıl sigortalılık hizmetiniz var yaşınız kaç sigorta başlangıç tarihiniz ne zaman

benim yıl yövmiye tutuyor ben sadece emekli sandığının yada sgk nın emeklilik işini takip ettiklerini bilemedim? yani ben nereye baş vuracam sgk bana ankaraya baş vur dedi biz sigortalıların işini bakıyoruz dedi....

merhaba

beyler ben malulen emekli olmak istiyorum %79 raporum var emekli sandığından olacam hangi belgeler ile baş vuru yapmam gerekiyor. teşekkürler

merhaba

arkadaşlar ben malülen emeklilik için müracat ettim nisan ayında 5 ay oldu hala cevap yok emekli sandığından bu normal mi?

marji

5 ay çok uzun bir süre. Bu zaman içerisinde hiç bir işlem olmadı mı? Kuruma sormadınız mı durumu?

merhaba

27 nisan 2017 de emeklilik için kamu çalışanları emeklilik daire başkanlığına müracat ettim ağustos ayın da raporun aslını istediler onu gönderdim SAĞLIK KURULUMUZCA VERİLEN ARA KARAR KURUMUNUZA VE TARAFINIZA BİLDİRİLMİŞTİR. ARA KARARIN GEREĞİ YAPILDIĞINDA DURUMUNUZ İNCELENEBİLECEKTİR. diye cevap yazmışlar bimerden daha ne kadar beklerim malulen emeklilik için? süreç oldukça uzun oldu.....

marji

Ara karar neymiş? Bu kadar uzaması saçma ve mağdur edici!

kuruma başvuracaksınız sgk ilgilenmiyor emekli sandıgıyla emekli olursunuz %79 raporla

ara karar dediği raporun aslını istemeleri idi. oysaki ben müracat ederken raporun aslı gibidiri ile müracat etmiştşm

emekli.sandığı.rapor.süreci

arkadaşlar.ben.ikinci.kez.malulen.emekli.olucam.yalnız.raporu.nereye.gönderecemde.kararsız.kaldım...emekli.sandığından.olucam.süreç.nasıl.olucak???

marji

ikinci kez emekli olmak ne demektir?

Emekli sandığı Ankara'ya göndermeniz lazım evrakları

raporum 1 yıllıktı ve raporum bitti. yeniden rapor aldım emekliliğimin devamı için.

marji

O zaman süreç işleyecek. Bu sefer de süreli işi verildi rapor? Rapora temel tanı nedir ki 1 yıl süreli rapor veriliyor?

tanı psikyatri %70 obazite %20 rapor süresi başladı tahminim 4 yada 5 ayda emekli ederler beni

toplu.maaş

arkadaşlar
ben malulen emekli idim. emekliliğim bitti. Yeniden rapor aldım emekliliğe müracat ettim.
bu sürede maaş birikir mi?
kimileri toplu maaş alırsın diyorlar.

@marji

Kontrol muayenesi süreci mi oldu yani? Öyle ise, kontrol muayenesi sürecinde durdurulan maaş rapor süreci tamamlanınca kaldığı yerden devam eder. Yani evet, maaş birikir ve süreç tamamlandığında toplu olarak ödenir.

Not: Lütfen mesaj yazarken her kelime arasında "." koyup boşluksuz yazmayın. Okuması imkansız bir tarz.

klavyemin boşluk tuşu bozuk o yüzden noktalı yaıorum

Yeniden malulen emekli olabilmek için nasıl bir dilekçe vermeliyim?

arkadaşlar.
ben.malulen.emekliydim. raporum.bitti. yeniden.rapor.aldım.
yeniden.mürcat.ettim.sgk.ya. ama.sgk.bana.yazı.göndermiş. dilekçemden.birşey.anlamadıklarını.söylemişler. yani.benim.yeniden.malulen. emekli.olmam. için.nasıl.bir. dilekçe. yazmalıyım.

sen yazmıcaksın ki. sgk ya git onlar seni hastaneye sevk edecekler hastanin verdiği raporuna göre maluliyetinin devam edilip edilmediğine karar verilecek.

bu konuyu kim taşıdı başlık ile şuanki konunun hiçbir alakası yok.

marji

malulen emeklilik sonlandı ve yeniden rapor alıp başvuracaksan, sanki sıfırdan malulen emeklilik gibi başvuracaksın. "malulen emekli olmak istiyorum, hastaneye sevk edin" diyeceksin. Bu kadar.

ben.dilekçe.yazdım.malulen.emekli.olmak.istiyoum.diye. başkada.evrak.göndermedim. her.hangi.birşey.göndermem gerekmiyodur umarım.

marji

Sigorta müdürlüğüne gidip "malulen emeklilik istiyorum" denmişse sgk bunun nesini anlamamış?

Üst Alt