ıyı gunler arkdaslar
oncelıkle hepınıze tesekkur ederım
daha once babam agactan dustu ve omurılık hasarı olustu (6 kasım 2008 tarıhınde ).2022 maası baglandı bu sızlerın sayesınde oldu yardımlarınız olmasaydı ben bunu basaramazdım .
sızlerın yenıden yardımlarını beklıyorum arkdaslar baska bı konu hakkında .
babamın bagkurdan sıgortalılıgı var. yıl olarak da fazla. ben sımdı onun bagkurdan malulen emeklı olmasını ıstıorum. bagkur bılgılerı asagıda arkdaslar:
Açıklama
Başlangıç Tarihi: 23/05/1978
Terk veya Talep Tarihi: 30/11/1983
Hizmet Süresi: 5yıl 6ay 7gun
Yeniden Mecburi Sigortalılık 22/03/1985
18/12/1989
4yıl 8ay 26gun
Yeniden Mecburi Sigortalılık 01/09/1994
31/12/1997
3yıl 3ay 30gun
Toplam Hizmet: 12 yıl 17 ay 63 gün
daha oncesınden de 1975/4 yılından sskda kaydı var 16 ısgunu olarak.
2022 maası ıcın basvurduugmuzda hastane babama %76 rapor verdı ve maas baglandı .
ben bagkura gıttım ve malulen emeklılık ıslemlerını baslattım bı kac belge ve dılekce ıle basvuruldu. sımdı kurulun verecegı cevap beklenıor. bızı hastaneye sevkedecekler yada etmeyecekler bagkurdan ole soylenıldı.
sızın de gormus oldugunuz gıbı yaklasık 13 yıl7 ay gıbı bı bagkura hızmet var....
malulen emeklı olabılmesı eger hastaneye sevekdılırse oradan gelecek rapoara baglı anladıgım kadarıyla.
ve daha once verılen ozzurluluk oranını asagıya mı cekıorlar forumda gezdım ve bu duurmdan sıkayetcı arkadaslar var .
tam olarak derdımı anlatamıyorum ama benı anlayacagınızı umuyorum.
ordakı hızmet dokumunde arada boslulkar var durdurma baslatma gıbı bunlar sorun olur mu ?
su anda bıde 6 mılyar gbı bı borc var eger malulen emeklı olabılır kararı cıkarsa bu borcu odemem gerekecek bunu odeyebılmek ıcın bankalardan babam kredı cekebılır mı maası karsılıgında ? cunku bır ara boyle bı odeme kolaylıgı vardı.
kısacası ben basvurumu yaptım beklıyorum....bu noktadan sonra neler yapmalıyım?
malulen emeklı olma olasılıgı nedır
bunu tahmın etmek zor tabıkı ama ıcımı rahatlatırsanız kafamdakı soru ısaretlerını kaldırırsanız sevınırım
hala urolojık sorunları devam etmekte tak sonda kullanıor kanedyen kullanarak yuruyebılıor oturup kalkamıor desteksız dengesı hıc yok desteksız hıc duramıor.
daha once verılen rapora gore konusmak gerekırse hıc bı gelısme yok aynen devam
cevaplarınızı beklıyorum arkadaslar sıdıden herkese tesekkur ederım
oncelıkle hepınıze tesekkur ederım
daha once babam agactan dustu ve omurılık hasarı olustu (6 kasım 2008 tarıhınde ).2022 maası baglandı bu sızlerın sayesınde oldu yardımlarınız olmasaydı ben bunu basaramazdım .
sızlerın yenıden yardımlarını beklıyorum arkdaslar baska bı konu hakkında .
babamın bagkurdan sıgortalılıgı var. yıl olarak da fazla. ben sımdı onun bagkurdan malulen emeklı olmasını ıstıorum. bagkur bılgılerı asagıda arkdaslar:
Açıklama
Başlangıç Tarihi: 23/05/1978
Terk veya Talep Tarihi: 30/11/1983
Hizmet Süresi: 5yıl 6ay 7gun
Yeniden Mecburi Sigortalılık 22/03/1985
18/12/1989
4yıl 8ay 26gun
Yeniden Mecburi Sigortalılık 01/09/1994
31/12/1997
3yıl 3ay 30gun
Toplam Hizmet: 12 yıl 17 ay 63 gün
daha oncesınden de 1975/4 yılından sskda kaydı var 16 ısgunu olarak.
2022 maası ıcın basvurduugmuzda hastane babama %76 rapor verdı ve maas baglandı .
ben bagkura gıttım ve malulen emeklılık ıslemlerını baslattım bı kac belge ve dılekce ıle basvuruldu. sımdı kurulun verecegı cevap beklenıor. bızı hastaneye sevkedecekler yada etmeyecekler bagkurdan ole soylenıldı.
sızın de gormus oldugunuz gıbı yaklasık 13 yıl7 ay gıbı bı bagkura hızmet var....
malulen emeklı olabılmesı eger hastaneye sevekdılırse oradan gelecek rapoara baglı anladıgım kadarıyla.
ve daha once verılen ozzurluluk oranını asagıya mı cekıorlar forumda gezdım ve bu duurmdan sıkayetcı arkadaslar var .
tam olarak derdımı anlatamıyorum ama benı anlayacagınızı umuyorum.
ordakı hızmet dokumunde arada boslulkar var durdurma baslatma gıbı bunlar sorun olur mu ?
su anda bıde 6 mılyar gbı bı borc var eger malulen emeklı olabılır kararı cıkarsa bu borcu odemem gerekecek bunu odeyebılmek ıcın bankalardan babam kredı cekebılır mı maası karsılıgında ? cunku bır ara boyle bı odeme kolaylıgı vardı.
kısacası ben basvurumu yaptım beklıyorum....bu noktadan sonra neler yapmalıyım?
malulen emeklı olma olasılıgı nedır
bunu tahmın etmek zor tabıkı ama ıcımı rahatlatırsanız kafamdakı soru ısaretlerını kaldırırsanız sevınırım
hala urolojık sorunları devam etmekte tak sonda kullanıor kanedyen kullanarak yuruyebılıor oturup kalkamıor desteksız dengesı hıc yok desteksız hıc duramıor.
daha once verılen rapora gore konusmak gerekırse hıc bı gelısme yok aynen devam
cevaplarınızı beklıyorum arkadaslar sıdıden herkese tesekkur ederım