Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

12 yıl önce 4 ay askerlik yapıp firar ettim. Şimdi ne yapabilirim?

Kim

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2019 bedelli

2019 bedelli şartları ?

Bedelli kimleri kapsıyor ?

Son düzenleme:
Kim mrb
Geçmiş olsun 2007 den beri nasıl yakalanmadınız
Hayret sizin yapacağınız askerlik şubesine gidip durumu bildirmeniz gerek sanırım sizi birliğinize teslim edeceklerdir orada durumunuzu beliryerek hastaneye sevkinizi alırsınız ama her eşcinselim diyenide muaf etmiyorlar bir kanıt resim gibi bir ibare ile muaf edilirsiniz
Eğer askerliği yapa bilecekseniz 6 ay şu an

Merhaba! Yapabilecek olsaydım zaten o dönemde yapardım. Sürekli alay konusu oluyorum askerdeyken lakap (karıkılıklı) takmak ve psikolojik baskı gördüm askerler tarafından
Peki bedelliden faydalanabilirmiyim ?

Kim yararlana bileceğiniz kanısındayım ancak muaf da edilirsiniz herhangibi bir ücrette ödemenize gerek kalmaz.

umut2135 çok teşekkürler. Peki bi avukat tutmam gerekiyor mu sizce ? İşlemlerim daha kolaylaşması adına ?

Kim önemli deil avukatlık bir durum söz konusu değil
Ancak bilgi amaçlı bir avukata danışabilirsiniz tabi.

maddi gücünüz var ise bedelliye çevirmeye çalışın kaçak ve bakaya kişiler için af gelmişti keşke yararlansaydınız belkide hala bu imkan vardır
Raporla teskere alırsanız teskerede nedeni yazılacağı için korktuğunuz şey ömrünüz boyu sizi takip edecektir

Nasıl bedelli çevircem işte onu bilmiyorum. Nasıl bi yol izlemem gerekiyor.

Kim

Askerlik şubesine gidip 15 bin lira para yatırırsan 15 gün askerlik yapar kurtulursun

Eşcinsellikten yırtar bence vatandaş röntgen de incelerler uzun uzadı Bi iş değil bu şekilde bedelli işi de sıkıntı Bi uyanırlarsa orada burnundan gelirler dediğim gibi askerde öğrendiğim bilgi Eşcinsellik sürekli ise makat genişliyor ve bu röntgen de teşhis edilir dendi eğitimlerde o amfi eğitim leri vardı ya bence buradan yürüyün firariler için bedelli varmı bilmiyorum da kişisel fikrim sizin teslim olup çürük olmaktan başka şansınız yok o çürük raporu uda ailelere teslim ediyorlar öylede Bi sıkıntı var

Asker kaçağı durumundaki kişiler 1 Kasım 2019 tarihine kadar başvuruda bulunmaları halinde bedelli askerlik yasasından yararlanabilecek.

şartları internetten araştırıp öğrenebilirsin
askeri hastaneler kalktığı için rapor alabilmek için önce aile hekiminden sevk istemen lazım sonra muayne olacağın hastanede durumu bildirip hem psikiyatrist hemde heyetin karşısına çıkman lazım ve bunlarda yetmeyecek savunma bakanlığından kabul görmesi lazım ve bu kağıt evine posta yolu ile ulaşacak .

Üstat iş aile hekimliği den askerlik şubesinden çıkmış vatandaş şu anda kaçak asker yani ordunun maddi imkan varsa bedelli çok mantıklı arkadaş gerçekten zor durumda ve ben üzüldüm belki bu onun seçimi bile değil Allah yardımcısı olsun, ben çok iyi bilirimki her kim parasıyla ve diğer unsurlarla birini ezerse Bi halinden dolayı birine güler kınar yada hakir görürse insanlar benim varlığımı işimi arabamı şunu bunu çekemez nazar eder diye korkarlarsa hiç kimse bunları yaşamadan yakınen hissetmeden ölmeyeceğini çok iyi biliriz

Ufukalp

Yakın zamanda arkadaşım yaptı geldi

15 bin lira ödediğini söyledi . O'na istinaden konuştum .

31 bin liraysa bir hayli iyi paraymış .

SERAFİM
Evet çok yakın bir zamana kadar 15 bin lira idi.
Daha birkaç hafta önce yürürlüğe giren yeni askerlik sistemi ile birlikte 31 bin lira oldu.

SERAFİM...suriyeli kardeşlerimize!para lazım hazine açık vermiş karşılamak lazım!...
Eserin79..hocam merak ettim de konuyu açan arkadaşın eşcinsel olduğunu nasıl anladın hemen?...yazının başlarına baktım kendimi öyle demiş diye de bulamadım?

deathless

Ben cevaplayayım .Evet yazının başlarında eşcinselim diye belirtmişti .

Sonradan silmiş olabilir .

SERAFİM 'in tespiti doğru, mesaj sahibi tarafından tashih edilmiştir.

SERAFİM, hozgul, teşekkür ederim bu içerik değiştirmeleri bazen böyle sıkıntı çıkarabiliyor töhmet altında kalabilirdim.

amacım kimseyi suçlamak değildi zaten sadece merak ettim,cevabını da öğrendim...yanii böyle konularda kimsenin töhmet altında kalması tabii ki hiç hoş olmaz..

Sıkıntı yok arkadaşlar. Bazen insanlar yazdıklarını tashih edebilir, bu belirli sürelerde de haktır. Tabi hızlı cereyan edince kaçabiliyor...

Üst Alt