Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

12 yıl sigortalılığın ardından memur oldum. Emekliliğim hangi şartlarda gerçekleşecek

keyvan

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Ben de size bu konuda bir soru sorabilirmiyim?,
Özel söktörde yıl olarak 12 yıl çalıştıktan sonra bu yıl devlette memur oldum henüz hizmet birleştirmek için başvuru yapmadım ama hizmet birleştirdikten sonra , % 48 oranı vergi indiriminden yararlanıyorum durumum yanı çalışma yılım nasıl olucak bilgi verirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.

http://www.engelliler.biz/forum/eme...arihten-sonra-memur-olanlarin-emekliligi.html

Memur olunan tarihe dek yatan primler memur olunan tarihten çıkartılır. Tarih 1 ekim 2008'den önceye gidiyorsa, 5400 gün hizmet süresi ile emekli olunabilir.
Yalnız, unutmamak lazım ki 4c (memur) statüsünde emekli olabilmek için 10 senelik memuriyet gerekiyor. Onun için, 5400 tamamlansa da bu 10 yılın dolması lazım ki memur statüsnde emeklilik gerçekleşebilsin

Üst Alt