Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

12 yıldır geçmeyen kronik otitis media..?

bitmeyenumut2

Yasaklı Üye
Konular
64
Reaksiyonlar
0
2007 yılında akut otitis media tanısı ile başladı serüven.

Sağ kulağım bir türlü kurumak bilmiyor.

Tekrsrlayan geniz eti vakası yaşandığı için 2 kez geniz eti ameliyatı oldum.

Bademcik ameliyatı oldum.

Burun eti ameliyatı oldum.

Kulağıma Ventilasyon tüpü takıldı yinede fayda etmedi.

Çektirdiğim temporal kemik tomografisinin haddi hesabı yok.

Kontrastlı kulak emarı da çektirdim.

Haseki. Samatya. Okmeydanı. Şişli etfal. Taksim İlk yardım. Bezmialem hastanesi. Nice hastane gezdim. Derdimi anlatamadım.

Eskiden çok çok kulak ağrısı çekerdim.

Şimdilerde ağrı duymuyorum elhamdülillah.

Doktora gidiyorum Kulağım kurumuyor diyorum hikayemi anlatıyorum baştan savma kulak muayenesi yapıp antibiyotik yazıp yolluyorlar.

Bu durumun sonu nereye varacak merak içerisindeyim...

Kulaktan sıvımı geliyor, bazen bende oluyor bonya yaparsında bi uğultu gelir ya öyle bir ses

devlet hastanelerinde uzun isse ciddiye almazlar.hepten gorduk. MeTePe nin dediği iyi bir uzman bulmalisiniz. universite hastanesinde calisani olup ozel muayene olursaniz daha iyi olur kanaatindeyim.
el bileğimi kirdigim zaman devlet hastanesidekidoktor ben ameliyat yapmam diye yamuk olmuş kemik için gittim de gittim. el cerrahisi uzun bir itina isteyen is olduğundan devletteki doktorlar ugrasmiyormus. ozele para sayarsan saglik buluyormussun.
KBBda oyle yillardi ugrasiitgim için böyle biliyorum.
muzminlsmis iltihaptan kurtulmalsiniz.buda an cak ameliyala cozuluyor.
allah olayli versin, gecmis olsun.

Bu kadar doktor dolaşmışsanız ve hala sonuç alamıyorsanız muhtemelen allerjik reaksiyona bağlı bir problemdir. Problemin devam etmesi veya bir süre sonra tekrarlamasının bir diğer önemli nedeni de hastaların tedavi önerilerine tam olarak uymamasıdır.
Ama bu konu benim alanım değil. Yanıltıcı bilgi vermek istemem.

Üst Alt