Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

12 yıllık çalışmışlığımla emekli olursam ne kadar maaş alırım?

duradkin

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
benim iki tane merak ettiğim konu var.
birincisi mart 1993 tarihinde 1 aylık çalışmışlığım ile beraber sigortam başladı daha sonra şu anda çalıştığım kamu kurumuna nisan 1999 tarihinde %80 raporumla özürlü kadrosundan işe başladım mart 2010 tarihinde ssk'ya gönderdiğim dilekçeye cevaben yaşlılık aylığı bağlanmasına hak kazanılmıştır yazıyor ancak nereye müracat ettiysem ediyim emeklilik maaşıyla ilgili ne kadar olacağı sorusuna cevap bulamadım.bu işyerinden 12 yıllık hizmetime karşılık 263.000 tl ssk'ya yatan meblağ gözüküyor.ne kadar maaş bağlanır.

ikinci sorum özürlü veya malulen emekli olmak maaş bağlanması açısından birşey farkettiriyormu?

fazla fark olmaz yatan pirim önem li maaşın yüksekse yüksek emekli maaşı baglanır süre pek önemli degil sartlar uygun olsun yetr

teşekkür ederim ilginiz için bende 1400-1500 arası alırım diye tahmin ediyorum ama ssk bu sağı solu belli olmaz diyorum hele birde bizim durumumuzda olanların maaşını hesaplamak tam bir muamma onun için emekli olup olmama arasında devamlı gidip geliyorum

Ne kadar erken emekli olmak o kadar emekli maaşı almaktır. Bundan sonra ssk ya ödenecek primlerin size hiç bir katkısı olmaz. Ayrıca emekli olup tekrar çalışmak var iken 2 maaş birden almak var iken emekli olmamak düşündürücü bir olay ..

İlker'e katılıyorum.
Prime esas kazancınız da hayli yüksek maşaallah,1500 den aşağı olmaz maaşınız.
Ben olsam bir dakika tereddüt etmem,emekli olur ve tekrar çalışırım.

Üst Alt