Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

13 aralık 2009 Ankara buluşması sonrası görüşler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

edipbalkan

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
0
13 Aralık 2009 ankara buluşmamızda bizlerden maddi manevi desteği esirgemeden 54 kişiye maddi sponsor olan bununla yetinmeyip aramıza teşrif edip hoş sohbeti paylaşarak üye arkadaşlarımızın sorunlarına bıkmadan çözüm üreten
Proted Ortopedik Protez - Ortez - Rehabilitasyon Merkezi Genel müdürü Yük.Mak. Mühendisi İLHAN ŞAHİN Beye,
Dış ilişkiler sorumlusu Kerim beye
ve zaten üyemiz olan Mevlana Uysal beye sitemiz ve katılımcı arkadaşlarım adına sonsuz teşekkürü bir borç biliyorum.

Proted Ortopedik Protez - Ortez - Rehabilitasyon Merkezi
proted-logo.jpg

Güzel bir gündü. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Süper Bir Gündü Gercekten. Emeği geçen herkeze Teşekkürler..

daha resimler eklenmedi sanırsam =) Eklerler yakında

Arkadaşlar apar topar net buldum koşturmamız bıttı ön bılgı olması acısından 54 kısı ıdık benım acımdan harıka bı toplantı oldu . resımler arkadaslarda arkadaslar eglenmeye gıttıler yaklasık 15 kişi kadar Tolga06 kardesım onderlıgınde canlı yayın yapamadık neden yapamadık 1 dk oturamadım beklenmeyen seyler vardı kalabalıktık herkezı tek tek agırlamalıydım ve basarmaya calıstım organızasyon ıle alakalı hatamız olduysa affola yarın butun resımler ve detayları yazacagım çalışacagım butun gece nete gıremeyebılırım o bakımdan yarın.saygılar sunuyorum

Edip Abi Süperdi valla .Emeğine Sağlık.

Öncelikle edipbalkan ve zeycanimbenim arkadaşlarıma böyle güzel bir organizasyon hazırladıkları için çok teşekkür ederim. Sımsıcak bir ortam, sıcacık arkadaşlar, bol sohbet ve eğlence herşey çok güzeldi. Harika bir gün geçirdim. Özelikle organizasyonun süpriz konuğu Ahmetermiş abimizin aramıza katılmasına, onu gördüğüme ve bolbol sohbet etme şansı yakaladığıma çok sevindim. Birçok fotoğraf çektik birazdan arkadaşlar ve ben eklemeye başlayacağız. Tekrar emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

istenildikten sonra dağlarbile aşılabiliyor..kimimiz nevşehirden kimimiz sivas yeniçubuktan kimimizde taaaa tokat ellerinden ,kimimizde[yani ben] hastaneden doktorları atlatarak bu çoşkulu ortama geldik.

sayğının sevğinin en üst seviyede olduğu bu ortamı hazırlayan çaba gösteren emek harcayan EDİP narkadaşımız [gönüllü AMALE ],ZEYCAN [gönüllü SEKRETER]ROO SALİHA [gönüllü DİREKTÖR] olarak almış oldukları görevi misli misli yerine getirdiler.HEPSİNE SİZLERİN HUZURUNDA TEŞEKKÜR EDERİM.

benim gibi hastane kaçkını elinde vakum makinası yanımda CAN YOLDAŞIM BİRİCİK EŞİM kalabalığa karıştık.benim için en süprüz tabiki NEVŞEHİR EŞRAFINDAN AHMET ERMİŞ AĞAM oldu.bunla beraber evinden zorla çıkardığımız FÜSÜN ablam GÖNÜLLERİN PRENSESİ ve can anneleri ve kardeşleri ve yakından tanımak istediğim sanal alemde tanıdığım ama simalarını göremediğim dostlarımında bazılarını görmeye müşerref oldum.

bizki doğuştan veya sonradan özürlüler olarak bir organizosyona daha katılarak çoştuk ki çoştuk.sincanlı mustafanın saz ile birlikte isteklere cevap vermesi ve çıtı pıtı kızlarımızın ortayı şenlendirmeside bir başka oldu. tabiki belaların şubesi olan tolğa 06 serkanımızda tekerlekli sandalyesi ile şovunu yaptı.
tabiki atmaca gibi gızlar bakıyordu..bakıyorduda serkanın en sevdiğim huyu sitedeki bayanların hepsi benim namusum ben onlara başka gözle bakaman demesi beni çok memnun etmişti taaa zamanında ...
bu işe sponsor olan ve hiç bir katılımcıdan bir kuruş dahi alınmamasına vesile olan EDİP arkadaşımıza ve sponsor olan PROMED yetkililerinede ayrıca teşekkür ederim.

böyle birlikteliklere vesile olan site ortamınada ayrıca teşekkür ederim..

yenilen içilen şöyle dursun oradaki dostluk oradaki ortam ve çoşku gelinip görülmesi ve yaşanması lazımdı.orada iken telefonla arayan meral 40 linkli gözel gızım meralin benim telefona çevap veren Ahmet Ermiş ağabeyine şaşırması,prencess linkli Dilek i arayıp ALO dan sonra Ahmet Ermiş ağabeyinin sesi ile yaşanan havayı duyarak bende orada olsak demeleri ve Füsün abla ile de görüşmeleri biz eski grubu dahada çoşturdu.tabiki serkanı da unutmayalım..
cafe sahibi ve çalışanlarıda bir başka hizmet yarışında idiler. hiç bir aksama incinme üzülme hissetmedik güler yüzleride insanı memnun edici bir yapıdaydı...

böyle birlikteliklerde insanların birbirini tanıması ve sanaldaki soğukluğun sıcak bir havaya girmesi kişilere değer üzeri değer katıyor.inşallah şahsım adıma kimseyi üzmemiş kimseleri kırmamış olmuşumdur.
eğer bilmeden birinizi incitmiş isem özür dilerim....

beni en duyğulan olay AHMET ERMİŞ KARDEŞİMİN beni bir fiil ziyarete gelmek üzeri ANKARA ya gelmesi vede EDİP KARDEŞİMİN dediği sen gelemeseydin biz seni topluca ziyarete geleceğiz demeleri beni hayli ile çok duyğulandırdı...
SİZLERİ İYİKİ SONRADAN ÖZÜRLÜ OLARAK TANIMA ŞEREFİNE NAİL OLMUŞUM..
Eğer sonradan özürlü olmayaymışım sizin gibi değerli insanlardan bi haber ot gibi yaşayacakmışım..
İYİKİ VARSINIZ...İYİKİ ARANIZDAYIM ve BENİ DIŞLAMADINIZ BAĞRINIZA BASTINIZ..

YENİ BULUŞMALARDA BİRLİKTELİĞE MERHABA DİLEĞİYLE.....
sayğılarımla
Nurullah Baytekin

bir dahakine inşallah bizde olmak dileğimle.çok güzel bir gün yaşamışsınızdır.görüntüler için teşekkürler.:) emeği geçenlerin ellerine yüreğine sağlık.

çok güzel bir organizasyondu emeği geçenlere teşekkür ederim

resimleri göremedim ben arkadaşlar başka başlıklar altındamı acaba...
güzel bir hafta sonu manevi bir sıcaklığın sardığı böyle bir güzel günde sizlerle birlikte olmak çok güzeldi.hepinizin ayağına yüreğine sağlık.resimlerden haberdar etmeyi unutmayın :)

mevlana abim herşey için çok teşekkür ederim güzeldi tek kelimeyle

İlk defa böyle bir organizasyona katılma şansım oldu, ortam çok güzel ve sıcaktı, tahminimden daha güzel geçti benim için. Yeni arkadaşlar tanıdım, tadıklarımlada hasbihal etme imkanı buldum. Bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Ayrıca bizleri manevi desteği kadar, madde desteklerinide esirgemeyen sponsor firmadaki arkadaşlarımızada ayrıca teşekkür ederim.
İnşallah bundan sonraki, buluşmalara en önde gelenlerden olmayı ister ve bizzet organizasyonun içinde görev almaktan da çok büyük mutluluk duyacağım...

Emeği geçen bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim. Tek tek isim belirtmek istemiyorum. Herkesin emeğine, yüreğine sağlık.

fatihciğim ben teşekkür ederim.edip bey ve ekbinin başarısıdır bu buluşma :)

çok güzel bir gün geçirmişsiniz aranızda olmayı çok isterdim inşalah bir dahaki sefere

Önce değerli edip abimize çok ama çok teşekkkür ederim cok büyük emek sarfetmiş güzel bi organisazyonu bizleri güzel bi gün vakit gecirdiği için bi çay bile içemedi abim:( bizlere eksiklik olmasın diye çok teşekkür ederim sen herşeyine layıksın abi:)
bi resim bile cekinemedik abi:( SPONSORUMUZ PROTED de ayrıca tşkederiz masraflarımızı üslendiği için
sevgili degerli nurullah abimizde hasta hasta geldi çok mutlu etti bizi iyiki varsın abi sende uzun zaman sonra ahmet ermiş abimizide bi organizasyonda görmek güzeldi gine bekleriz abi:)
uzukdan gelen arkadaşlarımız roocutane sivasdan gelen arkadaşımıza benim bütün özledim dostlarımla bir arada olmak güzeldi:):güzel eglendik heğinize tşk ederim sevgili fusunuda uzun zaman sonra görmek güzeldi sarkılarıyla renk katan kardeşimizede tşk ederiz:): eğlenceye doyamadık eğlenceye devam edelim dedik maleseff metroda kaba güvenlikle karşılaşdık onla uraşdık bende kapalığına dayanamadım sonunda hattini bildirmeye çalışdık onuda ayrıca şikayet etcem şikayetimiz dikkate alınırsa tabiki arkadaşlar uzakdan gelmiş doyana kadar eğlensinler dedik 11 kadar eğlendik umarım memnun etmişizdir:)):

Gelememiş olsamda resimlere bakınca gelmiş gibi hissettim kendimi :) Firmaya desteğinden dolayı çok teşekkür ederim. Allah işlerini rast getirsin inş.

çooook teşekkürler emeği geçenlere bu arada seni unutmadım edip ağbey iyiydi organizatörlüğün

tşk ederiz proted firmasını çok saoalsınız siz bizim yanımızda oldunuz bizde sizin yanınızdyız:)

böyle güzel bir organizasyona desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz

İnanın çok duygulandım gucum mukabılınde bır organızasyon yapmaya calıstım ınsallah sızlerı mutlu edebılmısımdır

Bu organızasyonda benden destegını hıc esırgemeyen Proted Ortopedik Protez - Ortez - Rehabilitasyon Merkezi ne
Ev sahibimiz Sır cafe sorumlu müdürü Tarık Telli ve güler yüzlü personeline
Yurdum engelliler dernek baskanımız hasan özpalas beye Yardım ve desteklerı ıcın teşekkürü bir borç biliyorum .

Bu organizasyonda yanımda olan kardeşlerim zeycanimbenim , rooccutane ve Tolga06 ya
Hastanede yattıgı halde oralardan bızı kırmayıp kalkıp gelen Nurullah babamız ve sevgili eşine
Nevşehirden beni kırmadan kalkıp gelen Ahmet ermiş abimize
Kayseriden gelen diyalizci kardeşime , Sivastan İlaytürk kardeşime Polatlıdan guzeller guzelı şair aldatan kuşu ve sevgili arkadasına
Songül sevinç ,Fatih Aslan ve sevgili eşine, muhuttin abimiz ve sevgili kızına sagopa66 ve sazcı arkadaslarına, mahir20 canısı pari85 prenses ablamız ve ailesine ve ismini yazamadığım tüm arkadaslarıma katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum
Sevgiyle kalın.

Bu kadar güzel samimiyetin içinde olamamak :(

Arkadaşlar düşündüm firmanın mail adresine birer teşekkür atsak çok güzel olacak. bir kaç saniyenizi ayırıp içinizden gelenleri yazıp yollarsanız eminim çok güzel olacaktır.

edipalkanın söylediği istenmeyen gelişme maalesef benim rahatsızlığımdı.
organizasyona gelip güzel vakit geçirelim diye ben 2gün önce bağışıklık sistemi için bi ilaç kullanmıştım amacım siz dostlarımla güzel vakit geçirebilmek ve daha iyi olmaktı.
ama ilaç yan etki yaptığı ve vücudümdan atamadığım için 2gün boyunca dayanan bünyem pazar günü organizasyon günü bitkin düştü...:S
kimseye belli etmeden profesyonel bişekilde idare ettin ya edip helal sana...
canlı canlı resimleri yayınlayamadık işte sanırım bu yüzden oldu....
bi organizasyon borçlusun dedin bana..
olabilir biraz kendimi toplarlayayım polatlıya kar yağmadan yaparım sizleri ağırlamaktan birlikte vakit geçirmekten ilgilenmekten sohbet etmekten gurur duyarım canım dostlarım benim...
teşekkür için rica ederim diyorum...
bu organizasyon için söylenecek tek söz; hani bazı zamanlar vardır yaa ne yaşarsak yaşayalım ne olursa olsun şunu söyleriz HERŞEYE RAĞMEN GÜZELDİ diye işte benim içinde öyle.orda düşüp ölmek pahasına bile olsa geldim, sözümüde tuttum ya..

artık nazımı çekip hastanede benim için bekleyen bize kalacak yer tahsis eden ibrahim beye yanındaki 2arkadaş daha vardı isimlerini hatlayamıorum ve onlara
sonsuz teşekkür...
gününü mahvettiğim ve teşekkür etmem gereken okadar çok kişi varki..
hepiniz biliyorsunz kendinizi yazmıyorum isimleri bu yüzden:)
İYİKİ VARSINIZ,VE İYİKİ VARDINIZ:)

Az önce Tokat'a evime geldim.
Güzel yorumlarını için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar:)

Samimi yorumlarınız inanın çok duygulandırdı beni.
Güzel bi gün geçirmenizi sağlayabildiysek, memnun ayrıldıysanız ne mutlu bize:)

Organizasyon sonu yorumlarında bocalıyorum genelde:) Nerden başlayacağımı şaşırıyorum hep..

Bu güzel , sıcak etkinlik ekip işiydi elbet,

Ama tabiri caizse en büyük yükü Edip Balkan arkadaşım çekti..

Başına bu işi ben açtım:D İyi de yapmışım önayak olmakla ;)

Başta Ona, Güzel gözlü arkadaşım Zeycanımbenim 'e ve Edip'le birlikte koşturan Tolga06 arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum.

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Benim için güzel sözler sarfeden bütün arkadaşlarıma teşekkürler:)

Ben sadece bu işe önayak oldum, organizasyonun yükünü çeken, Edip ve Zeycan arkadaşımdır..

Maddi desteğimizi sağlayan sponsorumuz,

Proted Ortopedik Protez - Ortez - Rehabilitasyon Merkezi aracılığıyla,

İlhan Bey'e
Kerim Bey'e ve, Mevlana Uysal arkadaşımıza,

Ev sahibimiz Sır cafesorumlu müdürü Tarık Telli ve güler yüzlü personeline
Yurdumn engelliler dernek baskanımız Hasan Özpalas'a yardım ve destekleri için ayrıca teşekkürler..

Gelelim Dostlara:D

Hastaneden kaçıp gelen, bizleri yalnız bırakmayan Nurullah Baytekin Abim ve Eşi Sevgili Semra Ablam, iyi ki geldiniz, :)

Nurullah Abisiz organizasyon olamazdı.. O gelmeseydi biz kalabalık bi ordu gibi Ona gidecektik zaten:D

Ayrıca "Hey Onbeşli" türküsünü bana uyarladığın için sağol Nurullah Abim:D

Rahatsız olmasına rağmen Nevşehirden gelen Sevgili Ahmet Ermiş, İlk kez sitemizde bir etkinliğe katıldı, Sonunda Onu da getirdim ve deşifre ettim mutluyum:D

Seni aramızda görmek güzeldi: )

Sitemize üye olmamasına rağmen beni kırmayıp gelen Canım kardeşim Ali'ye;

Sivastan gelen arkadaşımız İlaytürk ve;

Kayseriden gelen arkadaşım Sevgili Osman, Diyalizci ...

Sen taa KAyseriden gel, Cafeye gitmek için metroya bin, milyon tane adamın içinde beni bul Metro istasyonunda:D
Tatlı bi tesadüf oldu, gerçi Cafeyi bulucaz derken az biraz kaybolduk ama olsun:D
Aciliyetle fotoları istiyorum bu arada: )
İyi ki geldin :)

Gönül ister ki herkesi tek tek yazayım ama, unuttuklarım olursa affola :(

Sevgili EBRU ve arkadaşları ;

PRENSES'imiz Füsun Abla, annesi ve kardeşi, Nicki gibi prenses arkadaşım: ) Annesi de en az onun kadar şeker bir insan:)

Sizlerle bi arada olmak güzeldi..

Sevgili Emrah, MAHİR20 arkadaşım, iyi ki geldin, seni tanıdık , sohbet ettik :)

Sazlarıyla sözleriyle bize neşeli anlar yaşatan Aşırcan , Sagopa66 ve arkadaşlarına teşekkürler, Kurtlarımızı döktük sayenizde:D

Alptuğ06,
Pari85,
Muhitting14 abim ve kızı Yasemin,
Fatih Aslan arkadaşım ve Eşi,
CANISI,
Sibel,
Zübeyde,
Fundafnd ,
songül Sevinç,
Sidelya,
Sudenaz

Sizleri tanımak güzeldi:)

Şairaldatankuşu arkadaşımızın rahatsızlanması üzdü bizi. İnşallah bi dahaki sefere , birlikte güzel vakit geçiririz..

Velhasılı;
Katılan, destek olan herkese teşekkürler.. İsmini unuttuğum dostum olduysa affola..

Organizasyon bitti, eğlence bitti mi?
Tabiki hayırrrrrrrr:D :D

Sırf benim için zahmete girip, güzel bi mekanda
Başta bana Şarap ve Rakı ziyafeti çeken Tolga06 arkadaşıma 2. teşekkürü borç bilirim..

Darısı yeni organizayonlara.. :)

http://www.proted.com.tr/tr/

Ankara buluşmasını organize eden ve katılan arkadaşları bu tür organizasyonların çok önemli olduğunu düşünen birisi olarak bir kez daha tebrik ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt