Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

13 bin TL'ye bir araç alınabilir mi?

Papatya tarlası

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Mrb,, ben dedeme bakıyorum 80 yasında, % 85 ağır özürlü...yalnız ÖTV indirimli araç almak istiyoruz ama % 90 şart. Geçen hafta puan yükseltmek için hastaneye başvuru yaptık.7 ocağa randevu verdi. Bizim ödeyebileceğimiz para araba için 13 lira ..lüks araba istemiyoruz temiz olsun sadece.bu fiyata araç verirlermi ? Vermiceklerse boşuna puan yükseltmeye uğraşmayalım ..bilgilendirirseniz sevinirim...

0 km ve yurt dışı imkânsız Ama yurt içi 2 el tabi ki bulabilirsiniz. Ben 1 ay önce 97 Opel astra otomatik 170.000 km Aracımı engelli bir arkadaşa 13.000 TL ye sattım mesela.Çok da temizdi.

13 bin lira varsa temiz bi 2. el araç alın bence bende bedensel engelliyim aldım 2. el otomatik taktım aparatı geziyorum sıfır araba biraz sıkıntı

97 model opel astra f kasa olarak bilinen araçlar zaten o fiyat aralığında 13-15 bin arası

Verdiğiniz cvplar için teşekkürler..

Yarın randevumuz var hastanede..gitmesek bişey olur mu? Sadece randevu vermişlerdi,200 TL yatırılması gerekiyormuş ÖTV raporu için .. puan yükseltmek için klinikleri dolaşmadık daha...dedem de dolaşmak istemiyor zaten ..

Üst Alt