Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 13 ile yararlanabileceğim haklar nedir?

Nikiforenko

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Ramazan ayının 10. günü yani 08.07.2014 tarihinde motorsikletle kaza geçirdim. Belimde bir tane omurga kırıldı. 8 adet titanyum vida takıldı kalıcı olarak. Kasımda asker idim. Hataya düştüğümü öğrendim. Şubeye gittim, Gataya sevketti ve gatada 3 gün süren işlerimin ardından askerliğe elverişli değildir sonucumu aldım. Devlet Hastane "sinden derece raporu aldım fakat %13. Yaşım daha 22 allaha şükürler olsun elim ayağım tutuyor. Fakat işe girerken benim için bir dezavantaj olduğunun da farkındayım. Devlet bu derecelendirme konusunda düşük derece alanlara da hak tanımalıdır. Yanlış mı düşünüyorum?

çok az vermişler bence durumunu gözden geçir ve rapora itiraz et aksi taktirde işe girmende sana faydası değil zararı olur bu raporun

40 altı raporun hiçbiyerde malesef yararı yok 13 raporun malesef artısı yok

L3 VERTEBRA L1+ L4 POSTERİER ENSTRAMANTASYON %40ihtimalim var mı sizce?

Merhaba,

Eğer raporunuzda "özel tertibatlı araç kullanabilir" yazıyorsa ortopedik engelli olduğunuz için araç alımından faydalanabilirsiniz.
Başka avantajlardan yararlanmanız için % 40 ve üzeri olması gerekiyor.

Geçmiş olsun

Öyle bir şey yazmıyor. İtiraz hakkımı kullanmadım fakat düşünüyorum.

Üst Alt