Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%13 oranlı Özel Donanım ibareli raporla araç alabilir miyiz?

MHSM4747

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
sayın oturan boğa abim benım dayım ötv siz arac almak için sağlık raporuna başvurdu raporda ÖZEL TERTİBATLI ARAÇ KULANABİLİR SÜRÜCÜ BELGESİ ALIR YAZMIŞ oranı %13 ÖTVSİZ ARAC ALABILIRMIYIZ hangi sınıf ehliyeti alacağını yazmamış

MHSM4747[FONT=sans-serif] [/FONT]

Sürücü belgesi için ilkdefa alıcaksa Aile hekimi,Uzman hekim,İl sağlık kurulu,Sürücü kursu,Emniyet

Sürücü belgesi varsa Değiştirmek için Aile hekimi,Uzman hekimi,İl sağlık kurulu,Emniyet.

Nasıl araç kulanılması gerek ve sürücü olur kararı burda verilecek.

yok ehlyet ötvsiz arac almak için başvurduk %13 oranı verdi özel tertibatlı araç kullanabiilir yazmış şimdi ilk yapmam gereken nedir

nerele basvurmam gerek ilk etapta

Bahsettiğiniz kişi ortopedik engelliyse rapor tamam almışsınız.Şimdi sürücü belgesi alınacak bunun için gerelkli açıklamayı önceki mesajımda yazdım.Sürücü belgesini aldıktan sonra galeriye müracat yapılacak.
ÖTV SİZ ARAÇ İÇİN RAPOR VE AYRİYETEN SÜRÜCÜ BELGESİ İÇİNDE AYRI RAPOR ALINACAK

Bacağımda kısalık var. Komisyon özel tertibata ihtiyacı yoktur dedi!?

Selam ben h sinifi ehliyetimi engelli ehliyetine çevirecektim il sağlık komisyonuna girdim orada bana Özel tertibat olmadan sürücü olur 1 grup alabilir yazmış araç alabilrmiyim bunun la sol bacaginda kısalık var alamazsam itiraz için nereye baavurabirim

Aynen öyle ama ayağımda güçsüzlük birde kısalık var h sınıfı ehliyetim zaten vardı

H sınıfı ehliyetle arac alımı

Merhabalar h sınıfı ehliyetim var gecerlilik süreleri 2022 de bitiyor bütün işlemlerı bıtırdıkten sonra noter kod istiyor raporumu 31.12.2014 te aldım
şimdiden tsk

Üst Alt