Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

13 yaşındaki kardeşime skolyoz için takılan platin hemen çıkartıldı!?

mehmetgor28

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
herkese merhabalar. benim kardesim suan 13 yasında bır kız cocuğu ve yaklasık 4 ay once skolyoz ameliyatı oldu derecesi %60 tı ameliyat sonrası sol bacağını oynatamadığı için tekrar ameliyata alındı ve takılan platinler tekrar alındı yani yapılan ameliyat hiç bi değisim göstermedi ve suan acilen tekrar ameliyat olması gerekiyo. sizden istegim böyle durumda olupta ne gibi yollara basvuran var yardımcı olursanız sevinirim. birde doktor tercihi konusunda ne önerirsiniz. simdiden hepinize tesekkür eder sağlıklı zuzn ömürler dilerim...

defalarca omurilik ameliyatı olmuş birisi olarak tek diyeceğim isim azmi hamzaoğlu. ıstanbul florance nıghtıngale hastanesınde. ozel hastane oldugu ıcın cok cok masraflı ama en azından bı kere gıt bı muayne olsun. eger senelerce benım gıbı doktor doktor gezıp yanlış amelıyatlar olmasını ıstemıyorsan azmı hocaya götur.

mehmet kardeşini arkadaşın dediği gibi bu işte bir numara olan prof.azmi hamzaoğluna yada onun hocalığını yapmış ve daha uygun bir ameliyat ücretiyle bakırköyde yazhıyanesi olan prof.ünsal domanic e götürmenizi tafsiye ederim bende %70 dereceyle 13 yaşında bu ameliyata girmiştim ve ünsal hoca bana hayat verdi şimdi çok iyiyim bu işte çok iyidir acele edin

Üst Alt