Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

13 yıllık omurilik felcinin tedavi edilebilme şansı var mı?

brkfrk66

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
merhabalar, biliyorum benzer konular defalarca açılmış olmasına rağmen ben güncellemek istiyorum, benimki 13 yıl önce trafik kazasıyla meydana geldi seviyesini bilmiyorum fakat omurilik zedelenmesi onu biliyorum ve belden aşşağısında hiss yok, sorum şu hiç mi tedavisi yok veya gelecekte olabilrmi. burda beyin fırtınası yapmak istiyorum. akrabadan kardeşlerimden yada anne babamdan uygun bir ilik alınırsa hissetme olayı varmı veya gelecekte böyle birşeyin mümkün olabilme ihtimali ve çalışmaları varmı. güncel olarak cevap verirseniz çok seviniriz özelliklede soruyu soran ben oldugum için benim ile ilgili
-13 yıldır omurilik felçliyim
-belden aşşağısını hissetmiyorum
yurt içi veya yurt dışı tedavisi varmı veya çalışmaları bilgilendirirseniz sevinirim :) şimdiden teşekkür ediyorum

brkfrk66 ümüdini kesme fazlada ümit bağlama.hayatımız tahminimce böyle gidecek.engelli olarak yaşam kaliteni arttırmaya bak gerisini düşünüp canını sıkma boşyere...

brkfrk66

Bir tedavi yok maalesef.
Bağımsız yaşayabilecek kas gücüne ve transfer bilgisine sahipsen, yürümekle yürümemek arasında anlamlı bir fark yok aslına bakarsa. Hayat bir tane ve böyle. Mızmızlanıp kendine ve çevrendekilere haksızlık etme.

Umutla yaşamak umutsuz yaşamaktan daha kolaydır, tecrübeyle sabit...

Üst Alt