Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

130 ila 135 bin TL'ye hangi araba alınır?

erdiege01

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
ÖTV İNDİRİMLİ 130-135 BİN TL' ye hangi araba alınabilir? piyasada araba yok gibi şaşırdık kaldık vala .fikirlerinizi bekliyorum dostlar.

130-135 Bin TL için sıfır değil ikinci el bakın bence çünkü sıfır araba için bu para değil. Düzgün sıfır araçlar 1 milyon ve üzerinde artık. Ayrıca engelli ÖTV indirimide kaliteli araçlarda limit altında kaldığı için uygulanmıyor göstermelik yani.

Geçen ay iş yerinden arkadaşım almıştı. Opel Corsa 1.5 sanırım 125 civarında bir bedele denk gelmişti. Özellik olarakta bayaca iyiydi. Muadili marka/modele (Renalut-Clio vs.) göre yakıt tasarrufu/performans oranı da çok çok iyiydi. Düşünebilirsin.

erdiege01

Pardon 1.5 değil 1.2 edition at yada elegance at modeli olması lazım tam olarak emin değilim. Önümüzdeki yıl bende yenilemeyi düşünüyorum ve tercih edebilirim. Yakıt tasarrufu konusunda oldukça iyi durumda.

Engelsizbiz

Hocam örnek verdiğiniz araç VW Touareng normal kaliteli bir araç filan değil ultra lüks bir araçtır. Ve onun muadili Porsche filandır. Bu dünde böyle idi bugünün fiyatlarında da aynı. Bu ülkede kaliteli bir araca biniyorum diyen genelde passat golf filan bahseder. Bence verdiğiniz örnek ülke koşulları ile zerre bağdaşmıyor.

@naps[FONT=sans-serif]
Haklısınız ülke koşulları ile bağdaşmıyor da onu anlatmak istemedim, 130-150 bin Tl ye 2. el almak daha mantıklı bence sonuçta passat 2.0 240 PS başlangıç fiyatıda neredeyse 1 milyon civarında.[/FONT]

Üst Alt