Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

14.06.2012 tarihli vergi indirimi raporu maliyeden onanır mı?

suatturkoglu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ağustos 2012 Güncel:

Arkadaşlar 14.06.2012 tarihinde aldığım % 42 rapor 09.08.2012 tarihinde kuruldan aynen onaylanarak çıkmış. 22.08.2012 tarihinde telefonla öğrendim. darısı diğer arkadaşlarıma inşallah.

10.05.2012 tarihinde vergi dairesine 1988 tarihli % 45 oranlı Sürekli raporumu vergi indirimi belgesi almak için verdim. ancak reddedildi ve yeni bir rapor almam için hastaneye sevkim gerektiğini bildirir yazı geldi. bende dava uzun süreceğinden sevki aldım ve Hakem Hastane olması hasebiyle Ankara Numune Hastanesine (vergi dairesinin yazısıyla başvurdum) sevkimi yaptırdım. 14.06.2012 de aldığım yeni rapor % 42 çıktı ve kuruldaki bir hocaya hocam indirim alabilecekmiyim diye sordum oda tabiki dedi. şimdi numune hastanesi vergi dairesine yazıyla raporumu gönderdi. maliye bu hakem hastanenin raporunu bozarmı.

ısterse bozar ......nedenmı kurullar ıstedıgı hastaneye sevkı kendı ısteyecegı bı hastaneye yonlendıre bılır ....

arkadaşlar hiç birşey olmuyor oran düşeremiyorlar ben 71 aldım gitti geldi aynı değişen bişey yok.

Ankara Merkez Saglık Kurulu isterse her oranı degiştiriyor.

Ne mahkeme kararı nede yeni rapor valla öyle bir düşürüyor ki hemde kafasına göre istediği orana inidiriyor

en son karar mercii Ankara Merkez Saglık Kurulu o isterse onaylıyor istemezse onaylamıyor.

keşke ilk başvurunda yeni bir saglık raporu ile yapsaymışsınız, belki bu sorunlarla karşılaşmazdınız..

Tablo 3-4 e göre %42 raporum Maliyece onanırmı.

10.05.2012 tarihinde vergi dairesine 1988 tarihli % 45 oranlı Sürekli raporumu vergi indirimi belgesi almak için verdim. ancak reddedildi ve yeni bir rapor almam için hastaneye sevkim gerektiğini bildirir yazı geldi.
bende dava uzun süreceğinden sevki aldım ve Hakem Hastane olması hasebiyle Ankara Numune Hastanesine (vergi dairesinin yazısıyla başvurdum) sevkimi yaptırdım. 14.06.2012 de aldığım yeni rapor % 42 çıktı ve kuruldaki bir hocaya hocam indirim alabilecekmiyim diye sordum oda tabiki dedi.

şimdi numune hastanesi vergi dairesine yazıyla raporumu gönderdi. maliye bu hakem hastanenin raporunu bozarmı. rapor ayrıntıları aşağıda yayınladım. Tablo 3-4 e göre verildi.

Bu sefer onanacaktır herhalde. Bekleyip göreceğiz...

İnşallah artık bunuda onamazlarsa diyecek bir şey kalmıyor.

İnşallah onanırda kurtuluruz bu çileden

Kanunen oranı indiremez, ancak uygulamada özür oranını indiriyorlar, böyle bir uygulama ile karşılaşırsanız 30 gün içinde bu işleme karşı dava açmanız lehinize olacaktır.

O aşamaya geldiğinde telefonda ya da yüz yüze konuşuruz. Elde edeceğiniz yasal haklarla kıyaslandığında sizi fazla üzecek rakamlar olmayacağını söyleyebilirim.

aslında masrafından daha öncelikli süresi tahmini ne kadar sürer

Birde ben izmirdeyim siz istanbul farkedermi izmir demi avukat bulmam gerekir

Davanın karara bağlanması yaklaşık 1 yıl kadar sürer, danıştay aşaması ise 1-2 yıl kadar sürer sanırım. Hangi şehirde olduğunuz far etmez, gerekli belgeleri kargo ile göndermeniz yeterli olacaktır. Ondan sonrasını ofisimiz çözmektedir.

fehmi33;

sevgili fehmi raprun resimlerini yayınladım ben anlamadım ama senin o dediklerini yazdığını söyledi doktor tablo 3-4 e göre verdiler. bi bakıp yorum yaparsan sevinirim.

14.06.2012 de aldığım %42 lik rapor

Arkadaşlar 14.06.2012 tarihinde aldığım rapor 09.08.2012 tarihinde kuruldan aynen onaylanarak çıkmış. 22.08.2012 tarihinde telefonla öğrendim. darısı diğer arkadaşlarıma inşallah.

Sağol Fehmi kardeşim, İnşallah herkesinki olumlu çıkar dualarımız sizinle.

Üst Alt