Merhaba Arkadaşlar
Yaklaşık 1 yıl önce 20 derecelik skolyoz olduğunu öğrendik
doktor kontrolünden sonra
korse ve yüzme dediler...
Elimizden geldiği kadar takip etik okul bitiği gibi yazlığa gönderdik sırf yüzsün diye korse aldık ama kızım korsenin içinde rahat etmediği için devamlı kulanmadı tabi onun yerinde olmak lazım korse ile devamlı yaşamak çok zor....
Bu ayın başında adanada ortopedia hastanesinde pro Dr. Mahir Gülsen ' e gitik bize skolyozun 57 kifozunda 30 derecede olduğunu öğrendik
Bize direk ameliyat olması gerektiğini söyledi ....
Moralimiz cok bozuldu ögrendiğimiz zamandan şimdiye baya bi araştırdım
Şehir olarak Diyarbakırdayız burada skolyozda iyi olan dr yok
Şimdi ne yapmamız gerekiyor bende şaşırdım Dr muzun yapacağı ameliyat platin implant
Ama araştırmalarım sonucunda
Manyetik implant ile yapılan yeni bir yöntem var sizlerinde yorumunu merak etğim için bu konuyu açtım
Sağlıklı bir yaşam diliyorum
Sevgiler....
Yaklaşık 1 yıl önce 20 derecelik skolyoz olduğunu öğrendik
doktor kontrolünden sonra
korse ve yüzme dediler...
Elimizden geldiği kadar takip etik okul bitiği gibi yazlığa gönderdik sırf yüzsün diye korse aldık ama kızım korsenin içinde rahat etmediği için devamlı kulanmadı tabi onun yerinde olmak lazım korse ile devamlı yaşamak çok zor....
Bu ayın başında adanada ortopedia hastanesinde pro Dr. Mahir Gülsen ' e gitik bize skolyozun 57 kifozunda 30 derecede olduğunu öğrendik
Bize direk ameliyat olması gerektiğini söyledi ....
Moralimiz cok bozuldu ögrendiğimiz zamandan şimdiye baya bi araştırdım
Şehir olarak Diyarbakırdayız burada skolyozda iyi olan dr yok
Şimdi ne yapmamız gerekiyor bende şaşırdım Dr muzun yapacağı ameliyat platin implant
Ama araştırmalarım sonucunda
Manyetik implant ile yapılan yeni bir yöntem var sizlerinde yorumunu merak etğim için bu konuyu açtım
Sağlıklı bir yaşam diliyorum
Sevgiler....