Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

14 yıllık kıdem tazminatım verilmedi ve mağdur edildim. Ne yapabilirim? [Hukuk]

gülnihal

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Sevgili Arkadaşlar..

Yaklaşık 1 sene önce 2. bebeğimi dünyaya getirdim...Bu süre zarfında calıştığım yerin sahibi öldürüldüğünden şirketin durumu kötüye gitti..(14 senedirde bu şirkette calıştım)

Ve ben bu süre zarfında 6 aylık daha ücretsiz izin aldım...Akabinde şirker sahibinin kardeşi işleri devr aldı ve şirketi kapatacağını..üçüncü bi şahış adına şirket actığını ve oraya gecmemiz gerektğiğni söyledi...ben de hic tanımadığım insanlarla ve farklı koşularda calışmak yerine tazminatımı alarak işten ayrılmak istediğimi beyan ettim...

Şirket 4 ortaklı olduğu icin kendisini mahkemeye vermemizi ve dolayısıyla diğer ortaklarında bu sebeple canlarını yakmak maksadıyla cünkü bu durumda olan 4 kişiyiz...mahkeme yolunu actı bize...

Biz mahkeme ve cıkış işlemlerini beklerken iyi niyetine güvendiğimiz bu şahıs...şirkete ait herşeyi 3. i şahsa hurda fiyatına satmış gözüküyor fakat bu satış kağıt üzerinde çünkü makianalr yine yerinde kendi kullanıyor...
Bu durumda davayı acsam da bişey yok şirket adına...

Ama bu şahsın ve diğer şirket ortaklarını gayrimenkulleri cok fazla..onları veremez miyim mahkeye... 14 sene. Bu düzen hep düzenbazdan yana mı..

Ayrıce işten cıkarılma sebebi olarak 22. madde gösterilmiş işsizlik maaşı da alamıyorum... davada.. acamıyorum

ben hakkmı nsl alacağım arkadaşlar... yardım edin bana..
atyrıca kalca cıkığım var bundan dolayı malulen emeklilik isteyebilir miyim...

Kesinlikle bir avukat tutun. Tüm detayları/belgeleri inceleyip ne yapılabileceğine karar vermesi gerek avukatın...

Ben ankaradan engelli bir avukat önereyim
Av. Şükrü Gün
0543 5959637
İsmimi verirseniz sıze yardımı olacaktır

tşk

Arkadaşlar ilginize tşk ederim....Gösterdiğiz yolda iyi sonuçlar alacağım inşallah..

Üst Alt