Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1400 TL gelirim var. 2022 aylıgı alabilir miyim?

dexter

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
2022 aylıgından yaralana bılmek için ne yapmam gerekıyor 4 kişiyız tek çalişiyorum gelırım 1400 tl .bu şartlarda yaralanabılıyormuyum

Aylık kişi başına düşen gelirin 390 tl yi geçmemesi gerekiyor.
Sizin 350 tl ediyor durumda aylık bağlanabilir ancak engelli olan kim eğer sizinse bağlatamazsnz cunku çalışmıyor olmanız gerekiyor

Anladim çok teşkur ederim cevabiniz için

Babamın aylığı 1300 falan evde 3 kişiyiz ben hastayım. Ben 2022 yararlanabilir miyim

@Gs3434 Benim annem babam emekli bir de 400 tl kira alıyoruz. ama benim üzerime kayıtlı hiç bir şey yok. 2022 maaşı alabilirmiyim??

Müzik_Adam

hanenizdekac kişi yaşıyor ayrıca hanenize giren para kişi başı 390 tl yi aşıyorsa alamazsınız

jackal75 3 kişiyiz babam annem ben 1300 annem alıyor 1300 babam 400 tl de kira 3000 yapıyo. ama eve 3000 girmiyo babamın çekimş olduğu krediler var onlar göz önünde bulundurulurmu?

hadi ya bizim engelli raporu bi işe yaramayacak o zaman? jackal75

jackal75 tek yaşıyorum diyeliim hiç bir gelirim yok annemden babamdan ayrı yaşıyorum diyelim yinede bağlanmazmı lütfen cvp yazarmısın teşekkür ederim kardeşim

bana kayıtlı hiç bir şeyim yok gelirim de yok bir arkadaşım var annesi babası emekli şizofreni hastası benim gibi yüzde 80 raporla 1800 günü var diye emekli oldu ama? malulen? jackal75

şizofreni hastasıyım 434 günüm var daha rapor almadım ama en az yüzde 45 alırsın diyolar yada %70 %80 de olabilir diyorlar jackal75

tamam kardeşim ekliyorum seni teşekkür ederim? jackal75 facebook var mı? ekleyelim birbirimizi?

Üst Alt