Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1478 gün ssk varken 2013'de memur oldum. Ne zaman emekli olabilirim?

sinann

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
merhaba

ben21.05. 2005 işe başladım % 60 raporluyum vergi muhafiyeti raporum % 70
sgk toplam pirimim 1478 günüm var
2013 tarihinde memur oldum engelli sınavı ile atandım 800 günüm emekli sandığından var

rahatsızlığımdan dolayı emekli olmak istiyorum ne zaman emekli olabilirim

sgk ile emekli sandığımdaki pirimlerimi birleştirdiğimde 2300 güne yakın ortalama çıkmakdadır kaç gün kaç sene çalışmam gerekmektedir.. iyi günler..

bilgilendirirseniz sevinirim 1983 doğumluyum 16.08.

mehmet bey mrb. bir sorum olacak size siz malülen emeklilik için nereye başvurdunuz nerden başvurmalıyım ben şizofreni hastasıyım ?

devlet memuruyum engelli kadrosundayım bir başka hastalığımdan bir başka hastalığa geçti rahatsızlığım bana sgk siz devlet memurusunuz dedi ve engelli olduğum için malülen emekli olamazmışım dendi

sinann

İlk kez sigortalı olduğunda maluliyet cetveli'ne göre malul sayılacak derecede işgücü kaybın olduğu için, o rahatsızlıktan dolayı malulen emekli olamazsın. Ama başka bir rahatsızlık ortaya çıkmışsa ve bundan dolayı çalışman mümkün değilse, o zaman malulen emekli olabilirsin.

Malulen emekli olmak mümkün değilse, o zaman erken Yaşlılık emekliliği hakkınız var. Şu tabloya tabisiniz:

bagkur.PNG

Not: Emekliliğe temel sigorta başlangıcı 21.05. 2005 kabul edilir.

Teşekkürler oturanboğa bilgilendirdiğiniz için emeklilik

Teşekkürler oturanboğa bilgilendirdiğiniz için

2 Yıldır raporluyum işe gidemiyorum.

Üst Alt