Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15/10/2018 tarihinde 2022 aylığına başvurdum. Aylığım ne zaman bağlanır?

rıdo21

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
31 Ekim'de toplantıya girmiş sonuç ne zaman belli olur ev araba hiç bir şey yok aylık bağlandığını nasıl anlarım yüzde 80 raporum ne kadar aylık alırım teşekürler arkadaslar

rıdo21
vakıf mütevelli heyeti 31 ekim'de toplanmış. heyet muhtaçlık kararını verdikten sonra kısa süre içinde sonuç belli olur.
sonucu e-devlet şifren varsa e-devletten öğrenebilirsin. e-devlette aile, çalışma ve sosyal hizmetelr bakanlığı kurumundan 2022 aylık bilgilerine bakabilirsin. 2022 aylığı bilgilerinde aylık durumu karşısında "devam ediyor" yazıyorsa aylığın baglanmış demektir.

ayrıca alo 144'ü arayarak da bilgi alabilirsin.

ne kadar aylık alabileceğini hesaplayabilmem açısından raporunla birlikte vakfa hangi tarihte başvurdugunu bilmem gerek.

aylığın onaylandıktan sonra, ödemelerin, başvuru tarihini takip eden aybaşından itibaren başlayacaktır.

o yüzden raporunla birlikte başvurdugun tarihi yazman gerek, hesap yapabilmem açısından.

Bu gun baktım basvuru yerınde devam edıyor dıyor 15/10/2018 tarıhınde basvurdum yuzde 80 raporum bıde evde bakım ucretım gözukuyodu eskıden bu gun kayıt bulunamadı dıyor orda neden

selam arkadaslar 2022 aylıgım 15/10/2018 tarıhınde vakıfa basvurdum 31 ekımde kabul edıldı devam edıyor yazıyor basvuru yerınde %80 raporum kac para aylık alırım aylıgı almaya ne zaman baslarım evde bakım ucretıde alıyordum bu gun baktım e devletten evde bakım aylıgı ıcın kayıt bulunamamıştır dıyor önceden aldıgım maas gözukuyodu şimdi neden kayıt bulunamadı yazıyor

selam abla 2022 aylıgım onaylandı 15 ekım basvuru tarıhım 31 ekımde onaylanmış 80 raporum ne kadar aylık alırım

abla neden cevap vermıyonuz :(

rıdo21

Merhabalar, Aralık ayında Kasım+Aralık maaşı olmak üzre 1301 TL ödeme alırsınız, aylığınızın bu aya yetişeceğini zannetmiyorum.

Bana Aralık ayında alcaniz dediler ama ne kadar alcami bilmiyom

Ziraat bankasından aramışlar beni neden olabilir sizce kardeşim konuşmuş ben uyurken

rıdo21

ayın 2sinde bakmsın genelde ebm ler e devlette 5 ila 8 indn kerri görünüyor tekrar bak.

25 10 2018 başvuru tarihim 31 10 2018 de kurula girdi.%80 raporum var ilk maaşımı ne zaman alırım.ne kadar yatar.yattığını nereden öğrenirim.ablam bi zahmet cevap verebilirsen memnun olurum -mka
Kalem

34şaşkın66
2022 maaşında başvuru tarıhı geçerli oldugu için maaşın baglandıgı zaman10.aydan itibaren birikenleride alırsın.e devletten bakabilirsin yatıp yatmadıgna.yatmamışsa büyük ihtimal 12.ayda yatmış olur.%80 imiş engelin aylık 650,51tl alırsın.12.ayda yatarsa 10,11,12.aylar dahil olmak üzere 3 aylık maaşı toplu olarak alırsın daha sonrakı aylar aylık olarak almaya devam edersin.başvur 10.ayın 25 i imiş o aya ait maaşı tam olarakmı yoksa 5 günlük olarak mı alırsın bilemem.ama diğer ayların maaşını tam olrak alırsın.

E devletten baktım 1301 TL ödemeniz hazırdır yazıyor ne zaman alırım maaşımı

Kalem
mka
Benimde ayni şekilde 1301 tl hazirdir yaziyo ama ptt ye gittim vermediler,günü gelmeden alamazsin dediler,bunun günü ne zaman,yardimci olursaniz sevinirim
25 10 2018 basvuru tarihim.tesekkur ederim.

Benimde alacağım ilk aylık başvurun 22.10.2018 sistem de 1301₺ hazır diyor . Gerçekten NEZAMAN ve NEREDEN alacağız bu parayı ?

2022 ödemelerı her ay dogum tarıhının son rakamına göre veriliyor .

Doğum tarihinin son rakamı 0 ve 5 olan kişilere her dönemin 5 inci günü.
Doğum tarihinin son rakamı 1 ve 6 olan kişilere her dönemin 6 ıncı günü.
Doğum tarihinin son rakamı 2 ve 7 olan kişilere her dönemin 7 inci günü.
Doğum tarihinin son rakamı 3 ve 8 olan kişilere her dönemin 8 inci günü.
Doğum tarihinin son rakamı 4 ve 9 olan kişilere her dönemin 9 uncu günü.
2022 aylıkları PTT şubelerinden ve PTT kartları ile PTT ATMlerinden de alabilirler.

Üst Alt