Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15-16 yaşlarında sürekli baş ağrısı oluyordu... Kader [O an]

halemm

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar benim çoçukluğumdan beri yorulduğum zaman baş dönmesi oluyordu. 15 16 yaşlarında sürekli baş ağrısı oluyordu. bende sinüzit diye pek ilgilenmiyordum. apronaksım cebimden hiç eksilmezdi. hergün bir veya 2 adet mutlaka içerdim.her neyse askerlik falan bitti. mesleğim elektrik tamir tesisat işleri.

2 sene kadar izmir çankayada elektrik malzeme toptan satış işinde çalıştım. aralık 2006 yılında bir abimizle beraber elektrikci dükkanı açtık.ve ortak iş uzun sürmedi dukkanı ben devam ettirdim. Şükür işlerim güzel gidiyodu . gaziemirde bir binanın elektrik işlerini yapıyoruz. ben kardeşim ve bir eleman işe gidiyoruz. gaziemire giderken bayağı rahatsızlanıyorum baş dönmesi baş ağrısı yolda giderken bir öksürük boğazımdan parmak kalınlığı 3 - 4 cm bir şey geliyor kardeşim doktora gotürelim diyor ben atmışım o parçayı hatırlaamıyorum
tabiyki o ara abim gelicek fransadan tatile .gelmeye can atıyo o sene gidiyorum abimi hava alanından alıyorum eve getiriyorum.yolda zikzak çize çize abim arabayı iştemiş ben sen yorgunsun diyerek vermemişim arabayı. hiç bişey hatırlamıyorum.
eve gelmişim düşmüşüm yere. şifada mr çekilince çıkmış herşey. 1 ay hastanede yatmışım sonra ameliyat portakal büyüklüğünde kitle almışlar beynimden allaha şükür iyi huylu çıkmış.

beyini atlattım şükür. bu seferde 1 yıl kullandığım ilaçtan (kortizon hapı) dolayı kemik erimesi oldu. yürüyemez hale geldim . önce sag kalçadan ameliyot sol ayaktan kemik alıp sag kalcaya monte edildi 10 saat süren ameliyat. 5 ay sonra sol kalçadan kanlandırma operasyonu.
şükür şimdi idare ediyorum. yürümemde aksama olsa da kendi işimi görüyorum. kollardada problem var hareket kısıklığı oluyor. ayakları kollarım ne zaman hareket kısıtlığı artarsa protez takılacak.

allah herkezin derdine derman versin.. AMİNNN.

Çok geçmiş olsun ... Yüce rabbim yardımcı olsun size ...
Size tavsiyem her ne olursa olsun yaşama umudunuzu kaybetmeyin ...
Ben de 2009 Aralık tan bu yana Kanserle savaşıyorum ve şuanda da bir sürü sorunlarım var FAKAT yaşamaya çalışıyorum elimden geldiğince ...
Beterin beteri vardır derler bence gerçekten de öyle..
Yinede her zaman şükretmemiz gerek ALLAH a ...

Tekrar geçmiş olsun yaşadıklarınız için ...

Allah a emanet olun .. İyi Günler ..

SAYGILAR ..

NAZOFARENS CA - Furkan ..

çok geçmiş olsun.İnşallah bir an önce eski sağlığınıza kavuşursunuz.

kurban olduğum ALLAHIM acil şifalar versin İNŞALLAH.sadece ALLAHA yalvar o seni duyar İNŞALLAH dertlerine derman verir.

Üst Alt