Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 - 20 Bin TL sıfır araç alabilir miyim? Önerebileceğiniz markalar var mı?

Konular
31
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar arabadan hiç anlamam atv motorum var ama köye ve uzak mesafelere gitmek için araba almak istiyorum 15 ile 20 bin tl indirimli sıfır araç alabilirmiyim alabilirsem hangi araçlardır bilgi verirseniz sevinirim h sınıfı ehliyetim var ötv indiriminden yararlanabiliyorum.
Alan arkadaşlar varsa araba markasını yazarlarsa sevinirim. bu fiyata alamaz isem ikinci el almayı düşünücem.

hyundai accent era otomatil+dizel indirimli 20-21 bin civar benzinlisini alırsan bi kaç bin lira daha az olabilir
Birde fiatın modellerine bak özellikle benzinlilerinde indirimli hali daha uygun olur

Teşekkürler redkit başka önerisi olan arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim.

corsa ..1.4 otomatik 33 bin fiyatı var indirimiyle 23 filan olur ...alman arabalarından al derim sana.........
astra classic 1.6 36.500 bayi fiyatı indirimle 25 bine gelir fiat a bineceğine opel alllllll

Erkan bey Mrb... 15-20 bin TL arası Fiat'ın Albea ve Palio'suna, Peugeot'un 206+'sına, Dacia'nın Sandero ve Spedway'ına ve Tata'nın İndigo, Vista'sına bakabilirsiniz... Bu araçların tamamının özellik ve donanımları internet adreslerinde yazılı... Gönlünüze göre bir araç bulmanız dileğiyle...

öneriler ıcın teşekkurler.yahu aylarca yazdım yazdım şu ıkı yorumu alamadım.bıde bırı kaldırdı dedıkı alıosan al burda yazıp duruyosun ne sayfaları mesgul edıosun :))) ben de bu cıvarda bır arac arıyordum enson 1.2 corsaya karar verdım.

Saolsunlar arkadaşlar yardımcı oldu en azından az çok piyasayı öğrenmiş olduk.

hyundai era 1.5 dizel canavar gibi araçtır.(110 bg) rampa çıkarken bile vites ister. yakıtın diğer dizellere göre biraz fazla olması normal ama bu motora bu güç inanılmaz.şiddetle tavsiye ederim...

Veydele katılıyorum =) accent era da en sadesini alsan yani hiç bir ekstra almasan en düşük ne kadara mal olur (ötv indirimli olmuş hali) minimum fiyat?

Üst Alt