Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 gün sigortalı olup o esnada vergi indirimi için başvurabilir miyim?

ibrhm

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba, benm yüzde yetmişbeş raporum var. vergi imdirimi için başvurnak istiyrm. bunun için izlemem geeken yolu da biliyorum ama şu anda çalışmıyorum.
diyorum ki bir iş yeri ile görüşüp kısmi sigortalı (15 gün gibi) görünsem bu şeklde başvuru yapablr miyiğm
ilginiz için şimdiden teşekkürler

çalışmıyorsan vergi indiriminı ne yapacaksın işe girdiğin zaman alırsın bir kaybında olmaz.

sana bu konuda bu sitede yardımcı olacak iki arkadas var masallah ikiside bu konularda uzman birisi Raman72 birisi Oturanboga bu arkadaslarla iletisime gectigin an sana neler yapman gerektigi konusunda yardımcı olabilirler...Gecmis olsun...

dogru çalşmyorum ama ben dersane eğitime başladığında bu konu ile ilgili pazarlgım da oluyr bem özel sektörde çalışmaya çalışan ögretmenim de

Çalışıyorsanız,vergi indirimli rapor alabilirsiniz.Vergi indirimli raporu ne zaman almak istiyorsanız,alabilirsiniz.Karar sizin.

hocam çalşmıyrm ama kısmi yani 15 günlük sigrtalı görünsem olur mu

Sigortalı ol, işyerinden çalışıyor kağıdı al ve vergi indirimi için defterdarlığa başvur...
10 gün sonra sigortan sonlanabilir.. Bi sorun olmaz.. Sadece, vergi indidimi için yaptığın başvurunun sonucu işyerine yazılı olarak bildirilir. O bildirimi takip et.. Yani defterdarlık işyerine haber vediğinde işyeri de sana haber versin... Ya da 5-6 ay sonra defterdarlığa gidip vergi indirim başvurunun sonucunu oradan öğren

Kısmi, Süreli, süresiz iş sözleşmesi yaparak çalışman vergi indirimi alman için engel değil. Onun için çalışmaya başladığında vergi indirimi için müracaat edebilirsin.

Üst Alt