Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 gündür psikolojik nefes darlığı çekiyorum!?

TungaTunga

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
59
Arkadaşlar 15 gündür psikolojik nefes darlığı çekiyorum.Sürekli derin derin nefes almaya çalışıyorum ama içime çektiğim hava sanki göğsümde bir yere takılıyor ciğerlerime ulaşmıyor.
Dün gece boğuluyor gibi oldum ve uykumdan uyandım.
İşin kötü yanı çok yakında direksiyon sınavım var.Zaten heyecanlı bir yapım var üstüne birde bu eklendi.
Bu durumu yaşayan var mı.

Göğüs hastalıkları hekimine muayene olduğunu var sayarak yorumlayalım,

Şikayetler Anksiyete bozukluk,ayrışmış panik atak,.
Mutlaka uzm bir psikiyatrist ile görüşün.
Tedavi başlanmalı.
TungaTunga

UZMAN psikiyatris den yadım alın biz burda nedesek boşş..

bu aralar bende hiç iyi değilim migrenim azdı gene epilepsi hastasıyım geceleri nöbet geçirmekten uyuyamıyorum hacamat yaptıracam herhalde bende

POWER_
Hacamat yapın bende yaptım bel .fitigimi bitirdi.psikiyatri hastalıklarada iyi gelir.Peygamber Sav de yapmıştır.2 kürek kemiginizin arasına ve kafanıza yapın.ama işini bilen hekime gidin.yada özel hastanelerde yapıyor.aradtiruniz.iyi günler.

[FONT=&quot]Geçen cuma günü ismi açıklanmayan bir kişi Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesin'e başvurdu. Acil serviste hastanın çekilen röntgeninde anüs bölgesinde çay bardağı görüldü. Bu kişi genel cerrahi servisinde ameliyata alındı.[/FONT][FONT=&quot]Çay bardağı, uzman doktorlar tarafından gerçekleştirilen operasyonla çıkarıldı. Ameliyatla sancıdan kurtulup eski sağlığına kavuşan hasta doktorlara, uzun zamandır basur hastası olduğunu, hacamatçıya gittiğini ve yağlı çay bardağın kazayla anüs bölgesine kaçtığını ileri sürerek, ameliyattan dolayı teşekkür etti.

safe_image.php
[/FONT]

besyo0419
geçen sene hacamat yaptırdığım birisi vardı ona gidecem ellam bakalım hastanede randevu almak sıkıntılı hemde doktorlar çaylak bir halt anlamıyorlar ...

(Gölge)
tövbe estağfurllah çay bardağı oraya nasıl girmiş beeee......

Arkadaşlar 40 gün oldu hala geçmedi.
Psikiyatri xanax ve dideral yazdı ama en ufak bir rahatlama olmadı.
Hayatım kabusa döndü nefes alamıyorum , boğuluyorum.
Bu durumu yaşayan ve çözüm bulan olduysa benimle iletişime geçebilir mi

Çok geçmiş olsun.İlaçlar fayda etmemiş olabilir.Doktorunuzun takibinde kalın ve durumunuzu anlatın.

Bende de ara ara oluyor.Daha önce burda bir arkadaş paylaşmişti.Ben kullnmadım ama remeron diye bir ilacin piskolojik nefes darlıgi hastaligina çok iyi geldigini paylaşmişti.Uzun zaman bu hastalıkla uğraşmiş.Çözumü bu ilaçta buldugunu yazmiştı.

Üst Alt