Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Mart’ta Facebook kapanıyor !

AS21

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Mark Zuckerberg Facebook’un Mart ayında kapatılacağını duyurdu. Neden ise “site yönetimi çok stresli oldu”.
“Facebook kontrolden çıktı,” Zuckerberg ve “onun Palo Alto ofisinin dışında bir basın toplantısında yaptığı açıklamada, bu şirketin yönetimi stres hayatımı mahvetti demiş. Benim bütün bu deliliğe bir son vermem gerekiyor. ”
Zuckerberg “15 Mart’tan sonra kullanıcılar artık Facebook hesaplarına erişmeyecek dedi.
“15 Mart bütün web sitesi kapanıyor ve sonra,” Avrat Humarthi, Facebook ‘da Teknik İşler Başkan Yardımcısı. “Tekrar fotograf ve resimlerinizi görmek istiyorsanız, bilgisayarınıza geri kaydedin. Bu imajlarınıza erişmeniz bir daha mümkün olamayacaktır dedi. ”
Zuckerberg bu kararı vermekte zorlandığını söyledi. Facebook’un dışında arkadaşlığın hem daha gerçek hem de daha dürüst olacağını söyledi.
Bunu işiten Facebook kullanıcılarının öfkelendiğide görüldü.
Ve sorular sordu…
“Facebook olmadan ne yapacağım?” Denise Bradshaw (Indiana bir lise öğrencisi) dedi ki.
“Hayatım onun etrafında dönüyor, ben en az 10 saatimi Facebook’ta geçiriyorum
Şimdi bütün bu serbest zaman yapacağım? ”
“Facebook kabusu bitti sevindim,” Jon Guttari, (Detroit tek bir ebeveyn) dedi ki.
“Şimdi gencin yüzüne bir bilgisayar ekranı tüm gün yapıştırılmış olmayacak.
Belki artık bizimle tekrar sohbet etmeye başlar.”
Şu ekonomistler dedi ki, değeri 7,9 milyar tahminen, dünyanın en zengin işletmelerin biri.
Zuckerberg dedi ki. “Para umurumda değil, eski hayatımı istiyorum.”
15 Mart’a kadar unutmayın. Bu tarihten sonra tüm fotoğraflar, notlar, linkler ve videolar kalıcı olarak silinecektir.

Kaynak

Pek bir asparagas haber! :)
Sırf site yönetimi stresli olduğu için kim 50 milyar dolarlık şirketini kapatır ki?

Haberi okuyunca gözümden bir damla yaş süzüldü:D. Ben feysbuksuz ne yapardım ha?:D İsmail YK beni kandırmış olabilir miydi, bu acımasızlığı bana yapmış olabilir miydi?:D

Şaka bir yana, feysbuk üyeliği olmayan biri olarak, sitenin kapatılması benim için hiçbirşey ifade etmiyor. Diğer taraftan böyle birşeyin gerçekleşmeside imkansız zaten. Feysbuka daha geçenlerde 500 milyon dolarlık yatırım yapıldı. Haberin kaynağına tıklayınca abidik gubidik bir site karşıma geliyor.

Feysbuk hakkında gerçek bir haber için aşağıdaki linke bakabilirsiniz.

Facebook'un hızlı yükselişi sürüyor

Bu arada varsayalım ki feysbuk kapatılıyor, böyle bir durumda siteye girmiş olduğunuz kişisel bilgilerinizin silineceğini düşünüyorsanız gerçekten yanılıyorsunuz.

Facebook iddiaları yalanladı

Son yılların en kârlı sitelerinden Facebook önümüzdeki aylarda yayın hayatına son mu verecek? İşte 500 milyon kişinin merak ettiği soruya resmi açıklama...

Dün gece saatlerinde çıkan bir haberle birlikte internet dünyası biranda karıştı. Haber sitelerinden, forumlara kadar geniş çapta yankı bulan dedikoduya göre Facebook çok kısa süre yayın hayatına son verecekti.

Bazı haber sitelerinin de ciddiye aldığı dedikoduya Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'in açıklamaları kaynak gösterildi.
Zuckerberg bir haber sitesine yaptığı açıklamaya göre; CEO yoğun iş temposuna ve strese artık fazla dayanamıyor, ve Facebook yüzünden insanların sosyal hayatının yok olmaya başladığını düşünüyordu.

Haberin Arkasında Kim Var?

Yeterince servet kazandığını düşünen CEO insanların eski hayatlarını yaşaması için siteyi kapatma karar almıştı. 500 milyon Facebook kullanıcısının kaynağını araştırmadan ciddiye aldığı bu haberin arkasında kimler var?

Daha önce, Michael Jackson ölmedi, uzaylılar dünyaya savaş açıyor, Obama'lar çocuk bekliyor gibi haberleriyle dünya basınında yer alan mizahi haber sitesi WeeklyWorldNews imzalı bu dedikodu aslında sadece sosyal kullanıcılarıyla dalga geçmek için hazırlandı.

Shiftdelete

bence amaçlarınada ulaştılar.insanların paniklerinden yeterince keyf aldıklarını düşünüyorum :)

Facebook hesabını dondurmuş biri olarak kapatılmasından yanayım. Ama Facebook kapatılırsa bile millet twitter e yüklenir. Kapatılsada birşey değişmez yani illa başka bir sosyal paylaşım sitesi bulunur :)

bu gün 500 milyon insan var ve hiç de azımsanmayacak bir reklam geliri olan şirket kapatılabillir mi akıl mantık işi değil bu haberi veren zaten bir mizah dergisi traj için yapılan sahte bir haber boşuna yormayın kendinizi zaten adama ( Facebook kurucusuna) 60-70 milyar dolar teklif edilmiş satması için şimdi siz olsanız kaparmısınız ?

Kapanmaz Satilir...Yani El Degistirir...Sahibide bu stresten kurtulup rahatlar...:)

Üst Alt