Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi tanısı ile emeklilik müracaatında nezaret altında nöbet geçirmesi istendi!?

ofa

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,

Annem için Ekim 2025'te iş gücü kaybı başvurusu yaptık. Bugün ara karar geldi. Annem epilepsi hastası, 50 yaşında ve çalışıyor ancak son nöbetleri Ağustos 2025'te 4 kere ve Aralık 2025'te 2 kere oldu. Son nöbeti iş yerinde geçirdi ve 25 saat boyunca Çapa'da nöroloji acilde gözlem altında kaldı.

Şimdi ara kararda üniversite veya eğitim araştırma hastanelerinden birinde en az 15 gün süre ile yatırılıp doktor veya hemşire nezaretinde nöbet geçirmesi, incelenmesi, nöbet tipi gibi tıbbi dayanakların belgelerini istediler.

Biliyorsunuz ki hastanelerde zaten randevu bulamadığımızı geçtim yatacak yer bile yok ve bu kadın çalışıyor. 15 gün boyunca nasıl nerede yatırıpta nöbet geçirmesini sağlayacağız bilemiyorum.

Epilepsi hastalığı ile bu süreci tamamlayan veya süreci devam eden biri varsa fikir verebilirse çok sevinirim. Ne yapacağımı şaşırdım. Nöbet geçirmek öksürük gibi değil ki istediğin zaman yapasın. Yatırıldığında ya nöbet geçirmezse ret mi olacak? Bildiğiniz her türlü bilgiyi paylaşırsanız çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.

@ofa

senin mesaj arada kaynamış. ben bilgi sahibi değilim.
bu başlık emeklilik süreci olduğu için herkesin derdi farklı senin mesaj okunmuyordur bile.

ilgilisi bile görmemiştir muhtemelen. bilgisi olanda görmemiştir.

sen yeni bir konu aç, en azından o hastalıkla ilgilenen birinin dikkatini çekebilir.

Üst Alt