Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 tl evde bakım maaşı yatmış. Nedeni nedir..?

parmaksiz5

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Bu zamana kadar hep 700 - 800 gibi alırdım 15 lira yatmış nedeni nedir :( :(

15 tl mi? yatmamış o zaman e sgm ye bir bakarmısın provizyon sorgulaması ne durumda.

Baktım hala alınabilir yazıyor o zaman kesin yatmamışmıdır eminmisiniz :(

000 - Müstehaktır, provizyon alabilir. YAZIYOR

Evet aynen kırmızı yazıyla öyle diyor

0000 - Müstehaktır, provizyon alabilir.

Sydv den bir araştırın derim 15 tl nedir ne değildir maaşınız bana göre yatmamış.

yardımlarınız için çok tsk ederim onu nasıl araştırabilirm ?

Hesabınızda geçmiş dönemden kalan küsürlerdir, diğer zamanlar ayın kaçında alıyordunuz? 5 TL'yi veren bankamatikte var aynı bankanın, vermeyen bankamatikleride var. Siz şimdiki aylığınız yattığınızda 10 TL üzerini alırsınız, altındaki tutarlar için 5 TL'lik banknot olduğundan 5 TL'yi verirse bankamatik alırsınız ve küsürleri önümüzdeki aya kalır,5 TL'yi vermezse 10 TL'nin altındaki küsürler önümüzdeki aya devreder..

Kelebek küsürler derken son maaşı eksik çekmediyse 15 tl kalmaması gerekirdi o yüzden tereddüte düştüm.

Rica ederim uğur araştırabileceğin tek yer sydv ya telefon et yada gidip sorabilirsin.
Aldığın cevabıda yazarsan aynı olayla karşılaşan arkadaşlarımıza fikir vermiş olursun.

sdvy aradım bana sigortam oldugu için kesildiğini söylediler hepinize yardımlar için cok tsk ederim

ben 18 yaş altı oğlumdan faydalanıyodum. 15 tl yatmış hesaba araştırdım kimse net bişi sölemiyo maaş kesilmemiş dosya açık ama para yatmamış diyolar sebebini onlarda (sydv) bilmiyorlar. 144 aradım bakanlığa bildirdiler bakalım ne sonuç çıkacak. kesilmiş olsa kesildi derlerdi diye düşünüyorum. maaşlarda bence bi karışıklık var çok üzgünün eğer kesilirse tekrar bağlatmak zor gibi görünüyo..:(

yo yo heralde nakit para yetmedi kasada boşaldı malum dünyada kriz var bizide vurdu demekki:)

parmaksiz5;
Sigortam olduğu için derken nasıl yani anlamadım

Üst Alt