Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 yaşındaki yatalak çocuğa pusetli araba (tekerlekli sandalye) arıyorum?

selah1

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
İstediğim özelikte tekerlekli sandalye Türkiyede bulamıyorum. Sadece yurtdışında bulunuyor mesela (Freedom Push Chair) veya (Independence Push Chair) bunlar çok pahalı,daha uygun fiyata bu tip araba bulabilir miyim?
15 senedir bebek arabası kullanıyoruz artık bebek arabasına sığmıyor,yardımlarınıza ihtiyacım var.

freedom_navy.jpg

Ben 2 yıl önce oğlum için kifas ortapedi den skuter flexi özellikli tekerlekli sandalye aldım ve çok memnunum çocuğunuzun durumuna göre eklentileri yapılıyor mesela sırtı yatar ayaklarını uzatması için şezlonk şeklinde kullanabiliyorsunuz. Biraz daha araştırırsanız bunun gibi örnekleri olan birçok sandalye bulabilirsiniz. Ben aldığımda 1.250 liraya geldi ama daha sonra uygun fiyatlılarına da rastladım netten detaylı araştırın bence....

Arkadaölar
Elinde bu tip pusetli tekerlekli sandalye olan varsa ve bana yardimci olursa çok sevinirim.

8 yaşındaki çocuğum için yakın zamanda ankarada MEDPARK isminde bir firmaya yaptırttım.gayet memmunum.kişiye özel yapıyorlar.1000 tl civarında.oradan yardım alabilirsiniz.etrafımda 4.-5 kişide aynı yerden yaptırdı.memmunlar.

MEDPARKI iyi bilirim orda sandalye yaptırdım ancak çocuğun durum yatalak olduğundan türkiyedeki hiç bir tekerlekli sandalye çocuğun durumuna uymuyor.
yurt dışında bu tip tekerlekli sandalye (Freedom Push Chair) turkiyede kesinlikle bulunmuyor.

(Freedom Push Chair) Bu tip tekerlekli sandalyesi olan varsa bilgi verirse sevinirim.

Üst Alt