Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 yaşındayım, 21 derece skolyozum var. Ne zamana kadar artar?

Koorse kullanabilirsin bende skolyozum ama ben 5 defa ameliyat oldum yani korse kullan yuzmeyide bırkama

İnş haftada 3 gün yüzme+egzersiz yapacağım 6 ay sonra tekrar kontrol edecek doktor o zamana kadar ilerlemesini durdursam bile iyidir :confused:

İnşallah geçer seninki ameliyatı gercekten zor yani ben 5 kere olduğum için durdurmak için elinden ne geliyorsa yap sakın ihmal eyme

skolyozlubahar;

Mrb :)

5 defa neden ameliyat oldunuz acaba ? Doktorlar mı kotuydu derecesi mi çoktu çocukken mi oldunuz vs..

Konu sahibine ithafen ;

Kardeşim derecesini düşürebilirsin. Çok gordum açıkçası 30 derecelerden 10 lara düşüren ki senin derece daha az.

6 ay dişini sık , haftada 4 5 gün yuzmeye git + Platese gidebilirsşn ikisi çok ama çok faydalı olur tahminimce derecesi de düşer.

benim derecem biraz yüksekti 7 yaşımdan 12 yaşıma kadar oldum çünkü küçüktüm 2. ameliyatımdan sonra platinleri uzatma yaptılar şimdide 15 yaşındayım biraz yamukluk var ve benim paltinlerim ömür boyu alınmıyacak ondan yani:)

skolyozlubahar;

Anladım geçmiş olsun :) su an derecen kaç peki

skolyozlubahar;

10 derece ise çok iyi ya o zaman bende de var 10 derece ama aklıma bile gelmiyor :D
Daha artmasın da :) Platinlerden dolayı da artmaz sanırım

Üst Alt