Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 yıl ve 3600 prim günü ile kıdem tazminatı talebi hakkında..?

burdurlu

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
bir arkadaşımız 17 ağustos 2014 itibariyle 15 yıl ve 3600 gününü doldurduğu için sgkdan kıdem tazminatını alabilir yazısını alıp en son çalıştığı işyerine vereceğini belirtti.şu an çalıştığı iş yerinde daha 1 yıldır çalışıyor olduğunu söyledi.sgk en son çalıştığın iş yerinden sadece 1 yıllık kıdem alabilirsin diye belirtmiş.bu arkadaş daha önceki çalıştığı işyerlerinden ve ya hangi kurumdan kalan kıdem tazminatını alabilir.

ilginize teşekürler 25,06,2014

ben 16.03.2014 tazimat alabilir yazısı aldım işten ayrıldım.Ertesi gün bir kamu kuruluşunda engelli kadrosun daimi işçi olarak işe başladım.tazminatımı 3,5 aydır taşeron şirket oyalıyor beni, dahada alamadım 9 yıllık tazminatımı almadım ne yapmam lazım yol gösterin arkadaşlar.

burdurlu;
Mevlüt kardeşim arkadaşınız son çalıştığı işyerinden tazminatını alabilir başka bir işyerinden bişi alamaz malesef yani bir yıllık tazminatını alabilir.

doktorx21;
Benim tavsiyem seni oyalamaya devam ederlerse bir avukata danışarak iş mahkemesine vermen yönünde olacaktır,kolay gelsin.

devlet gücüyle söke söke alacaksınız.gecikmeden hemen bir avukatla davanızı başlatın.avukatlık bütün giderleri ve faiziyle birlikte tahsil edersiniz.işverenin o anki surat ifadesini görmeniz yeter.

Üst Alt