Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

16 Ocak'ta 2022 maaşına başvurdum. İlk maaşımı ne zaman alırım?

Boran_27

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Kalem abla 16 Ocak da yaptığım başvuru 1 şubatta onaylanmış görünüyor. Mart ayında ne kadar alırım acaba. Doğum tarihim 1986 rapor %73

Son düzenleme:
Boran_27
Ocak'ta baş vurduğuna göre aylık başlangıç tarihin 1 Şubat ablası. sana 1 Şubat'tan itibaren ödeme yapılacak.
doğum yılının son rakamı 6 olduğuna göre ödeme günün 6 Mart 2018 Salı günü.
rapor oranın ise % 73

bu bilgilere göre, şubat + mart dönem aylığı (mart,nisan,mayıs) olmak üzere 4 aylık toplam 2394,89 TL alacaksın.
ödemeni 6 Mart Salı günü, T.C. kimliğinle birlikte herhangi bir PTT şubesinden çekebilirsin.
ödeme miktarını 4 mart günü öğleden sonra e-devlette de görebilirsin.

sonraki ödeme günün ise 6 Haziran 2018. 6 Haziran'da ise 1796,17 TL alacaksın.

Kalem

Ablacım bana 1796 lira ödediler. Bu nasıl oluyor aklım almadı. Bir ay eksik

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Boran_27
sana sadece mart dönem aylığı ödenmiş. bu durumda sana 1 Mart'tan itibaren ödeme yapılmış.

dediğin gibi 1 aylık eksik ödeme var. ocak'ta başvurduysan aylık başlangıç tarihin 1 şubat olur. bu durumda sana 1 Şubat'tan itibaren ödeme yapılmalıydı.

vakfa bu 1 aylık ödemeyi neden yapmadıklarını bir sor ablası. sana söylediklerini de gelip buradan bana anlat.

hata senden mi kaynaklı, vakıftan mı, bir bakayım.

Kalem

Ben haziranda maaş almıştım. Temmuzda maaşımı kesmişlerdi.. yani fazla maaş almışım maaş kesildiği için.. Temmuz ve ağustos fazla vermişler maaş temmuzda kesildiği için abla..

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt