Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

16 yasimda madde kullanmaya başladım. Sonra: şizofreni

Akinetoon

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
16 yasimda madde kullanmaya basladim.20 yasima gelmistim hersey cok guzel gidiyordu,mutluydum.Yine birgun en yakin arkadaslarimla madde kullanirken butun algilarim bozulmustu.Onlardan supelendim,bana zarar vereceklerini,benle dalga gectiklerini,hatta beni oldureceklerini dusunmeye baslamistim.Ogunden sonra onlarin her hareketinden suphe duydum.Beni takip ettiklerini,zarar gorecegimi dusundum.

Beynim sanki baska bisey dusunmuyordu aklimda hep onlar olaylar ve baglantilar vardi.Psikiyatira gittim anlattim yasadiklarimi,antipsikotik ilaclarla tedavim basladi.Psikotik belirtili agir depresif nobet,psikotik bozukluklar,davranis bozuklukluklari,organik olmayan psikoz teshisleri konuldu.

Belli bizamandan sonra dusunceleriminde okundugunu dusunmeye baslamistim.OKB belasida baslamisti.En deger verdigim en mukemmliyetci oldugum konularin tam tersi dusunceler beynimi kemiriyordu sanki.Cinsel obsesyonlar . 7 senedir tedavi goruyorum.Artik yasamaktan biktim.

Üst Alt