Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

16 yaşındaki oğlum için kulak içi işitme cihazı önerebilir misiniz?

neziha

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
kulakiçi istiyor 85db kaybıvar meslek lisesinde okuyor ben onun istediyinialmak istiyorum hangi markalar tavsiye edersiniz yardımlar için teşekkürler

Kanal içi en yakın starkeyin x serisidir.o yetmezse gücü hiç bir kanal içi yetmez.

85 dB, kanal içi cihazlar için yüksek bir kayıp. Memnun etmek çok zor.
Bir ay içinde cihazın sesini biraz daha açmak isteyecektir. Ve muhtemelen açılamayacaktır.
Mutlaka deneme yaparak alın. Denemeyi kanal içi cihazlarla yapın.
Cihazı beğenmezse, kalıplarınızı geri alırsınız. Kalıp parasına mal olur sadece.

Benim oğlum olsa kanal içi cihaz almazdım!

ya bu insanlar işte kulak arkası istemiyorlar bu insanların biraz gelişmesi lazım ne bu her kezde kulak arkası var ama hiç kimse memnu değil sadece kulak arkası istemiyorlar ama duyması güzel kulakta dururken insana tasmalık geliyor insan bile aynaya bakmak istemiyor kana içi cihaz üretiliyorlar % 60 karsılıyorda nede% 100 yapamıyorlar kaç yıldan beri böylerdevam ediyor teknolojik gelişiyor işitme cihazları gelismıyor sadece yerinde kalıyor insanlar kulak arkası kullanmaya devam bende bekliyorum inşallah yeni cihazlar çıkar % 100 kanal içi uretiller inşallah herkes rahatına baksın.ben daha önce 10 yasında bir cocuk karsılaştım kulağındaki cihazda 30 miliyarlık cihaz ama çocuk cihazı hiç istemiyor görüntü olarak istemiyor devamlı hep çıkartıp atıyordu insanların yuzunden kendini mutlu edemiyor herkes kulağına bakıyor bende gördüm ama hoş degil cocuk haklı ama ne yaptın duyma tabiki cok onemli yani o cihaz ömur boyu kulagında kanca gibi durcak kocaman cihaz yani insanları yaptığına bak ben derimki hiç kulanmazsam ondan daha iyi insanlar insanı hayatını bozuyor iyiden kötüye gidiyor insanlar daha iyisini beklerken hep kötüsü oluyor bu yüzden insanlar hayatına küsüyor ben olsam elimden geleni yaparım ya bu dunya bizemi kalcak herkes ölüp gidecek ben bu insanlara hayat verlim herkes hayatını yasasın zamanı gelir giderler ben kaç kere işitme cihazı kulandım lanet olsun bu insanlara herseyi para için insanı bitiriyorlar kimseye hayat vermiyorlar sen bunla iyi duyarsın diyorlar arada bir kac ay geciyor hiç birseyi fark etmiyor bu duyan insanlar bizim derdimizi bilmezler ve anlamazlar herseyi kendi kontrol elindeler neymi sorun olursa birdaha gel adama on kere gidiyoruz sogra bıkıyor yani bu cihazlar hiç otomatik olarak degilki hep insan ayarlıyor yok kalın geliyo sesler yok ince geliyor ya biz derdimizi anlatıyor hep yanlıs yapıyorlar bu ayar insan elinde olmayacak sadece otomati ayar yapılamsı olsun,
neziha hanım kulakiçi istiyor 85db kaybıvar meslek lisesinde okuyor ben onun istediyinialmak istiyorum hangi markalar tavsiye edersiniz yardımlar için teşekkürler ,
neziha hanım kulak içi cihaz almayın sizde pişman olursunuz benimde 85 db isitme kayıvar kaç kere kula içi cihaz kulandım ama hiç faydası yok duyması hiç güzel degil zorluk çeker sabır et bekle biraz belki yeni cihazlar cıkar inşallah insanlar %100 kulak içi cihazı çıkarılar.

düşüncelerini ve tecrubeleri paylaşan herkese teşekkürederim .enkısazamanda dilerim eniyicihazlar çıksın. bu alacagım 4düncü cihaz kanal içiogluma uygun olmadıgını biliyorum lakin tam dişgorünüşüne dikkat ettiyibir zamanda onunla aynıkaderipaylaşan tecrubeli arkadaşların fikirlerini almakmakistedim.

neziha hanim ben olsam sizin yerinize
o kulak ici cihazi kendi kulagima takar gosteriridim oglunuza:( bence kulak arkasindan daha cok dikkat cekiyor dahada cirkin:(85 db kayip onemli ama baslari iyiyse simdilede ne guzel bir firma diyor rise bir firma diyor slim tube :confused: ince hortumlu ustelik kulak kalibi aldirma derdi yok birde bence daha nazik duruyor:) ben bunlara olumune heves ediyorum cunku kalip aldirma dedi ben icin kabus:( o rise kaliplar belki kullanirken biraz daha pahaliya maloluyodur ama kulagin hava almasi kalip icin odyocularla ugrasmak bide o kabuslari gormemek tikaniklik hissi olamadan duymak ne guzel seydir kimbilir

Üst Alt