Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
16 yaşındayım, kamburluğum var. Ameliyattan korkuyorum..?
16 yaşındayım lse 2 ye gidiyorum lise1 de hastaneye giderek film cektirdiğimizde doktor 25 derece gözüktüğünü ama bununla ilgilenen doktora göstermemizi önerdi önerdiği doktora gidince filmden cetvelle ölçtü 75 derece olduğunu söyledi yaşamına böylede devam edebilir dedi ama giyinikken eğriliğim fazla belli olmuyor boyum 1.80 80 kilodayım sizce eğrilik 75 derecemidir ameliyattan cekiniyorum felç kalma riskleri olduğu için sizce 75 derece olsa cok belli olurmu fizik tedaviden hareketler aldık yaptım ama moralimin ve pisikolojimin cok bozuk olduğu için bazen yapıyorum hareketleri bazen yapmıyorum ihmalde etmek istemiyorum ailem ameliyat olmam taraftarı deiller şimdide safra taşı ameliyatı başıma geldiği için bn şimdilik hareketlerimi yapıp 18 -19 yaşımda cok ilerlerse ameliyat olmayı dusunuyorum sizce cokmu ihmal ederim yardımcı olan herkeze şimdiden cok teşekkurler
bence önce bi konuyla ilgilenen doktora git ama benimde skolyozum 25 derece ve bana 40 derce olunca ameliyat olursun dediler şu anda 3 ayda bir kontrole gelememi sölüyolar ve gidiyorum ayrıca tabi ki derce arttıkça belli olacaktır benim belli oluyo biraz şişkinlikvar 75 derce de tabiki çok fazla belli olur
merhabalar bende 15 yaşındayım 2 ay önce ameliyat oldum samsunda oturuyorum. hastalığımı ilk duyduğumda beni çok korkuttular.risk derecesi büyük diye ama ameliyattan sonra anladım ki çok abartıyorlar. bence ne kadar erken ameliyat olursan düzelme şansın o kadar artar. ameliyattan sonra boyunda uzuyor fiziğinde güzelleşiyor. eğer iyi bir doktor istiyorsan düzce ünversitesi hastanesine gitmeni öneririm.ameliyattan hiçbir masraf almıyorlar ve doktorum çok iyi ilgilendi halada ilgileniyor ameliyattan öncede sana herşeyi anlatıyor we seni en iyi şekilde aydınlatıyor allah ondan çok razı olsun. daha geniş bilgi istersen weya sorun warsa sorabilirsin.he birde ben 15 tatilde oldum ameliyat ı hiperaktif biri olduğum için duramadım 1 ay sonra okula gittim şu an hareketlerimde hiçbir kısıtlılık yok.
Hiç korkmana gerek yok ,çünkü bende 3 yaşındayken ameliyat oldum gayet güzel geçti. Bende korkuyodum ama korkulacak bişey yok. Gayet güzel geçer...GEÇMİŞ OLSUN.
Ben bir daha ameliyat olucağım ve hiç korkmuyorum.