Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

16 yıl 11 aylık öğretmenim. Malulen emekliliğe dair sorularım var..?

füsun

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
mrb 16 yıl 11 aylık öğretmenim rahatsızlıklarımdan dolayı okula gidemediğim için müfettişler geldiler hastaneye gittim ve sağlık kuruluna girdim yüzde yetmiş rahatsız ve emkli olması doğru olur yönünde rapor verdiler bu rapor ankaraya gidecek sonra da emekli olacakmışım acaba ne kadar maaaş ve ikramiye alırım tahmininiz varsa çok sevinirim

prim ücreti ne kadar toplammm ... bu soruya kimse aşağı yukarı fiyat veremez çok zorrr 800 de olur belki 1000 tl olurr net cevabı kimse kolay kolay veremezz

anladım teşekkür ederim 1300 falan da olur diyorlar peki ikramiye hakkında bir bilginiz var mı acaba

Emekli aylığı ve ikramiye hesaplaması için SGK'nın kendi sitesinden de yararlanabilirsiniz (tabii, ne kadar doğru bilgi veriyor, onu da bilmiyorum): T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu

hocam 1300-1400 arası maas bağlanır yaklasık32-33 milyar civarıda ikramiye alırsınız.

657 ye mi tabisiniz.657 ye tabi iseniz derece ve kademeniz nedir?derece ve kademenizi belirtirseniz net maaş ve ikramiyenizi hesaplayabilirim.

derece 3 kademe 2 evet 657 ye tabiyim

cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim sgkdan hesapladım orda 25 bin ikramiye 1200 maaş çıktıda ama doğru mu değil mi bilmiyorum

Üst Alt