a )1 yıl süreli vergi indirimim var %44 oranında, geçmişimde 1992 yılı emekli sandığı girişim var öğrenci olarak, 1996 yılında çalışan olarak başladım 2008 yılına kadar sonrasında ssk lı olarak çalışmaya başladım 2011 yılına kadar, raporum 1 yıl süreli %44 hangi kurumdan emeklilik için başvurmalıyım? yada başvurmalı mıyım
b) emekli sandığında yıpranma payı da var 4 yıla 1 yıl, ama son çalıştığım kurum ssk acaba emekli sandığından bu şartlarda emekli olabilir miyim?
c) geçici süreli (1 yıl) sakatlık vergi indirimi ile emeklilik başvurusu yapmak mantıklı mı? 1. yıl sonunda sakatlık vergi indirimi süresiz olabilir mi? hastalıklarımın geçme veya yileşme olasılığı 'sıfır'
ne olur biri bana yardım etsin dayanacak gücüm kalmadı emeklilik son şansım
b) emekli sandığında yıpranma payı da var 4 yıla 1 yıl, ama son çalıştığım kurum ssk acaba emekli sandığından bu şartlarda emekli olabilir miyim?
c) geçici süreli (1 yıl) sakatlık vergi indirimi ile emeklilik başvurusu yapmak mantıklı mı? 1. yıl sonunda sakatlık vergi indirimi süresiz olabilir mi? hastalıklarımın geçme veya yileşme olasılığı 'sıfır'
ne olur biri bana yardım etsin dayanacak gücüm kalmadı emeklilik son şansım