Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

16 yıldır çalışıyorum, ama vergi indirimini yeni aldım. Emeklilikte sorun olur mu?

jengis

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
yaklaşık 16 yıldan beri çalışıyorum 2.dereceden engelliyim
1 - 15 yıldır engelliyim, lakin engelli çalıştığım halde vergi indirim raporunu yeni aldım. emekli olmak istersem bir sorun teşkil eder mi?

2- eğer emekli olursam, sigorta primim tavandan yatıyor. normalde 1100-1200 tl emekli maaşı almam gerekiyo yahut ben yanlış mı biliyorum? yani emeklilik maaşım düşer mi?

1.Hiç bir sorun olmaz vergi ind.hakkını çalışıyorken almış olmanız gerekli ister ilk işe başlangıçta ister emekli olurken
2. Alt Sınır:796,50 TL - Üst Sınır:5.177,40 TL Tavandan yatıyor derken 5000 tl den mi yatıyor?
5000 tl den yatıyor ise maaşınız 2000 tl den aşağı olamaz...

ilker;

kamuda çalışıyorum, 3 ayda bir ikramiye maaşım 1.800 tl. deniyorki sigorta primi tavandan yatıyor. ve 14 yıldır engelli çalışıyorum daha önce sağlam olarak 1,5-2 yıl baska yerde sigortalıydım.

Kamuda memur olarak mı çalışıyorsun? Öyleyse, memurluğa sakat statüsünde mi başladın? Memur olmadan önce alınmış %40 ve üzeri raporun var mı?

Üst Alt